Jakie perspektywy widzicie w tej "nowej sile politycznej"? bo ja żadnych. Zbieranina przypadkowych ludzi ,żadnego programu i to oni niby mają wygrać wybory!!!!!! A ile wyborów wygrał pan D, lider tego ugrupowania. Wskażcie chociaż jedno ,bo jakoś nic do głowy mi nie przychodzi.
Ojczyzna to wielki zbiorowy obowiązek - K.K. Norwid.
No strach i szczujnię to zawsze człowiek tu spotka. Ostrowiec to jednak miasto małych ludzi. A gdy pojawiają się odpowiedni trzeba ich przyciąć do poziomu, prawda? Ostrowiec? Dobrze, że mnie już tam nie ma. Znam kilkoro ludzi ze zdjecia. Powodzenia.
Toż przecież zbiorowo pokazaliśmy środkowy palec PiSowi. Co można więcej zrobić?
Jakbyś miał to by ci weszło
Szkoda , że nie walczyliście o Konstytucje przez 8 ostatnich lat gdy pos i dudą ją notorycznie łamali.
Jeszcze chwila i partia ta trafi na śmietnik...
historii
Już trafili, a ciotki, szwagry i kumple zwijają mandżur i wracają do swoich wsi. Skończyły się bajońskie pensje tłustych koteczków.
I wszelkiej maści Misiewicze - super eksperci zajmujący po kilka stanowisk na koszt podatnika.
11 stycznia 2024 godz. 16-ta pod Sejmem. Musimy tam być, by znów bronić wolności, praw obywatelskich i Polski.
"Ojczyzna to nasz wielki zbiorowy obowiązek" - K.K.Norwid
Trzecia droga w wydaniu tego tworu ? Z Dasiosem na czele
Pora na zmiany , na powiew świeżości.
Nowi radni , nowe pomysły na funkcjonowanie miasta i powiatu z pewnością wyjdą na dobre zarówno dla Ostrowca jak i jego mieszkańców.
Będę głosował za nową wizją naszej ,, małej Ojczyzny"
Nie znasz tej wizji, a będziesz za. Mam nadzieję, że to była chwila słabości w rozumowaniu, a nie świadoma deklaracja.
10:07
Widzisz , różnimy się tym , że znam tych ludzi i wiem , że w przeciwieństwie od wielu chcą pracować dla dobra miasta i jego mieszkańcow. Pracę swoją chcą trakrować jak służbę a nie szukanie ciepłych posadek dla siebie i bliskich.
Mam nadzieję , że rozumiesz co znaczy służba dla miasta i jego mieszkańcow?
Ha ha ha 10:35 doskonale rozumiemy jak wygląda służba dla miasta przez pryzmat KWW Górczyński, lokalnego SLD, nie wspomnę już o PSL-u. Do tej zupy dorzucono parę nowych nazwisk, które nie biorą się tak po prostu z szlachetności intencji. Każdy jest prześwietlany.
10:07 to nie jest nowa wizja. To jest nowa nazwa i nazwiska, ale stare metody działania.
Nawet największe rondo kapelusza nie zmieni mojego zdania:)
Zapowiada się, że kolejny raz mieszkańcy tego miasta zrobią to samo, oczekując innych rezultatów. Inteligencja, zdrowy rozsądek, trochę życiowej mądrości, wciąż towar mocno deficytowy w tym grodzie.
Fakt do tej pory tego nie było i każdy ma dość oszukiwania z jednej strony przez PiS a z drugiej przez KWW (i były TOS). Miarka się przebrała. Spróbujemy czegoś innego.Nic nie można stracić a zyskać bardzo dużo. Może szanowne Radio Ostrowiec by z kimś pogadało w tym temacie?