Dopiero wtedy się zaczął 21:30.
Horyzont 2030 od jutra przykryje konkurencję kapeluszem
Błyskawiczne lewoskręty kamuflują się nową nazwą, lider prawie senator klaskał KWW, teraz zmiana szyldu jak latawiec radny? Kogo to ma omamić?
Ruda wrona Orła nie pokona: https://www.youtube.com/watch?v=XahabH5qVgk
Chyba ktoś nieźle płaci Perspektywie za to napędzanie wątku. Perspektywie bez perspektywy. Widać, ze marni z nich pijarowcy, żeby sobie taką nazwę wybrać:)
Lewatywa
Ja chcę by prezydentem Ostrowca został dobry człowiek. Nie kłamczuch co obiecuje a nie dotrzymuje słowa,nie krętacz ktoś kto się ślizga po stołkach i nie mściwiec. Po prostu normalny gość.
15:37 czyli w/g ciebie prawa ręka Górczyńskiego jets jak najbardziej mile widziana na stolku.
Przecież o to chodzi jak, żeby było tak jak było. Postkomuna przy korycie. Ciagle obrażącie ludzi, licząc na ich brak mózgu.
Nie ,to nie ten kierunek ,potrzeba świeżości,trochę świeżego powietrza w mieście.
Kontynuacja rządów ekipy Górczyńskiego to porażka dla Ostrowca.
Co oni zrobili by młodzi ludzie zostali w Ostrowcu? Przez lata nie sciągnęli większego biznesu do Ostrowca. Miasto przesiąknięte jest kolesiostwem , ludzie na ulicach już głośno mówią by dostać pracę trzeba mieć plecy. Kosmiczne ceny CO dobijają mieszkańców którzy podłączyli się do MEC. Pracownicy UM do dziś nie zrozumieli kto jest ich pracodawcą.
Pora chyba tupnąć nogą i powiedzieć dość.
Chcemy władzy która będzie dbała o miasto i ich mieszkańców.
Chcemy tych którzy swoją pracę będą traktowali jak służbę dla Ostrowca i jego obywateli.
Zgadza się 16:33. Ekipę Górczyńskiego należy odsunąć od steru miasta. Jednak ta cała Perspektywa mnie nie przekonuje że względu na ludzi, którzy ją reprezentują. Biegali z błyskawicami, poniżali i wyśmiewali ludzi o innych poglądach a teraz chcą ich głosy ? No nie, tak to nie działa mili państwo.
Wiceprezydent Łakomiec ma świetną okazję aby zdobyć głosy większości mieszkańców Ostrowca, bo większość mieszkańców Ostrowca mieszka w blokach i płaci za ciepło z MEC-U w czynszu. Jak odczuje obniżkę czynszu, to myślę, że większość jest wstanie wybaczyć jego wcześniejszą współpracę z Górczyńskim. Myślę, że żaden przyszły prezydent nie zaryzykuje już współpracy z Górczyńskim, bo widzą jak ta współpraca może się zakończyć. Na razie nie zbyt dużego wyboru: Łakomiec albo Dassios. Kandydat z PIS-u raczej nie ma szans, bo PIS nie jest teraz na topie. Gdy PIS było w 2015 roku na topie, to mieszkańcy Ostrowca wybrali Górczyńskiego, o którym było bardzo głośno, że może mieć problemy z prawem.
I dzięki takim wyborom z 2015, w myśl zasady: "na złość mamie odmroze sobie uszy" nie tylko nie ma progresu czy choćby stagnacji ale na wszystkich płaszczyznach jest regres i postępujący upadek tego miasta. Widzi to każdy, kto ma choć parę komórek mózgowych i jest w stanie doszukać sie paru prostych związków przyczynowo skutkowych.
16:27
Dobry gospodarz o mieszkańców dba przez cały okres sprawowania władzy.
Dziś przed wyborami powie jaki to ja jestem dobry.
Ja się na to nie dam nabrać.
Tylko zmiany uratują to miasto.
Nowa taryfa z MEC-U wejdzie od 1 marca, czyli na miesiąc przed wyborami. Zobaczymy co nam kandydat na prezydenta -obecny wiceprezydent Artur Łakomiec zaproponuje.
Taryfa spadnie do 70 zł zgasiło ?
17:25
Tak zgasiło swiatło rządzącym miastem , otworzyło szeroko oczy mueszkańcom miasta.
Szkoda, że wybory nie są co miesiąc , wtedy zarówno prezydent jak i radni dbali by w sposób odpowiedni o miasto i jego mieszkańców.
Pora na zmuany , pora na tych którzy przez cały czas bedą mysleć o tym by ostrowczanom żyło się dobrze....
a nie trzy miesiące przed wyborami.