Czy są nowe punkty programu dla kobiet?
Coś nie poszło z programem dla kobiet?
Pomysły lewicy przepisane?
2023-12-21, 21:31
Ty tak na poważnie?Żadnych starych twarzy!Należy wybrać całkiem młodych i wykształconych ludzi którzy wniosą coś nowego.Stary skażony polityczny beton należy wysłać do lamusa.
Stare twarze „otoczone” jedną młodą nie wyglądają młodziej
Nasz Joe Biden na targowisku opowiadał o mieście…
Miejskie legendy?
Polska 2050 i Hołownia zdradzili Polki.
Kobiety zostały potraktowane instrumentalnie przez Polskę 2050 i schowane do zamrażarki…
Wstyd Panie Marszałku. Wstyd Polsko 2050
Albo źle zrozumiałem albo to była samokrytyka.
Wreszcie w wywiadzie tv lider przyznał, że wszystkie komitety mają podobny program.
Przyznał, że jako Prezes spółki, członek rady nadzorczej zarabiał zbyt dużo i to trzeba zmienić?
Skrytykował brak kompetencji (czytaj szkółki MBA zamiast gruntownego wykształcenia) członków rad nadzorczych i prezesów?
W sumie trzeba będzie ludzi spoza Ostrowca przyciągnąć na „stołki”. No i najważniejsze - nie odchudzi urzędów. Etaty pewne.
Dziwny wywiad i zupełnie w innym tonie, niż deklaracja z początku kampanii na Sienkiewicza.
Programy podobne ale ludzie różni.
To ludzie decydują nawet gdy oferują to samo.
Młodzi, energiczni, z przyszłością
Perspektywa że może się uda wygrać i dojść do władzy.Skąd my to znamy.
Dasios?
To ja podziękuję
Kłamaliśmy ale tylko trochę?
Czy to sukces?
Sprostowanie do prawdy nie jest konieczne.
Po co na nawiedzone paniusie chcace dla odmiany zaistnieć w polityce ? Po co nam aktywiszcze od żaluzji i paniusia od paliwa. Co miały do tej pory do zaoferowania ? Moim zdaniem interesu już nie zrobią więc polityka ich rajcuje. "Pluły" na przeciwników politycznych i robiły wszystko aby zaistnieć i otumanić normalnych mieszkańców. Nic dobrego z tego nie będzie. Jeżeli wygrają to porażka nas wszystkich na lata. Potrzebujemy społeczników a nie karierowiczóŵ i kameleonów.
Z naciskiem na ostatnie zdanie gościu 14:55. Ten kameleon jak najbardziej uzasadniony. Żaden kapelusz z wielkim rondem .....
Nie wygrają. To co robiły odbije im się teraz czkawką. Ludzie zapamiętali i głosować na takie osoby nie będą głosy ich fanów to troszeczkę za mało.
Pisze pan/pani bez logiki.
,, zapamiętali i głosowali na takie osoby "???
Większosć tych ludzi nigdy nie brali udziału w wyborach.
Kim jesteś autorze tego posta , że dyskredytujesz tych ludzi?
O wynikach wyborów decydują wyborcy a nie fani...
No ale jeżeli tak uważasz , to ja jestem ich fanem i mają mój głos.
Zapamiętali i nie będą głosowali na takich ludzi 20:08. Twój głos to trochę za mało. Zazwyczaj kandydujący potrzebują ich jak najwięcej.