Obecna taryfa: 92,74 zl/GJ, jeśli spadnie do 70 zł/GJ to już by było nienajgorzej.
Dlaczego próbujesz manipulować opinią publiczną 16:27 ? Co to znaczy że "PIS nie jest teraz na topie" ? Wybory to nie lista przebojów, zapamiętaj to sobie raz na zawsze. To, co się dzieje teraz w kraju i co będzie działo się za chwilę wiele może zmienić. Co do PIS to tylko kwestia odpowiedniego kandydata. Nie przesądzał bym tak od razu sprawy, no chyba że manipulujesz celowo. Możesz się jednak zdziwić.
Koalicja pis -po już pokazała jak rzadzić powiatem.
Niezgodne z prawem zwolnienia pracowników.
Zatrudnianie partyjnych kolesi bez uprawnień
Zatrudnianie rodzin w jednostkach podległych powiatowi
Ogromne zadłużenie szpitala
Brak pomyslu na rozwój powiatu...
Nigdy wiecej władzy.
Uważasz że teraz jest inaczej? Tak było ,tak jest i tak będzie gdy ty gościu do władzy dojdziesz. Każdy ma swoich ludzi którym ufa i chce z nimi podejmować trudne decyzje.
18:25
Prawo ma być przestrzegane a nie łamane.
Ok. można zatrudniać zaufanych ludzi ale zgodnie z prawem i odpowiednimi kwalfikacjami.
Za czasow rządów pis w powiecie tego nie było , przez co dyskwalifikuje to ich byłe rządy.
Osobiście odpowiadał by mi Pan Hubert Żądło z Bałtowa, albo Pan Mariusz Strąk z Sienna, no ale w O-cu brak takich ludzi.
Lepiej zatrudniać znajomych niż za dychę.
Przeglądałem profil tego ugrupowania perspektywa na FB i widzę, że niektórzy tutaj piszą tylko dla PiSania. Przecież to całkiem nowi ludzie z wyjątkiem Stelmasika i Dasiosa, którzy de facto i tak odeszli od Górczyńskiego gdy ten był u szczytu sławy. To konkretna alternatywa dla duopolu który się utrwalił w Ostrowcu i polegał na powoływaniu naszych i odwoływaniu waszych. Mój głos mają
Może dla Ciebie nowi 19:52. Ja ich bardzo dobrze kojarzę z czasów strajku kobiet. Ich wpisy i poniżanie ludzi o odmiennym zdaniu również. Tacy ludzie przy władzy nie wróżą niczego dobrego i dlatego nie będę ich popierał a wręcz będę odradzał innym. Na przyszłość nie róbcie i nie piszcie rzeczy, które kiedyś mogą wam zaszkodzić.
Proponuję iść, do prawdziwej pracy, a nie obijać się całe życie, i udawać że coś się robi.
ILU TAM JEST PRZEDSIĘBIORCÓW, a ilu działaczy pasących się na państwowym wikcie?
21:15 Wystarczy wrjść na facebook -Perspektywa .
A tam zaskoczenie. Większość ludzi to przedsiębiorcy którzy coś już osiagnęli i sa raczej niezależni.
Dla mnie wyglada to pozytywnie.
To znaczy, kto tam konkretnie jest przedsiębiorcą?
Nie znam tych ludzi, więc z profilu FB nie wiem, jak miałbym się tego dowiedzieć?
Także dobrze byłoby, żeby ktoś znający tych ludzi napisał tu - kto z nich to przedsiębiorca?
https://www.facebook.com/profile.php?id=61554758983638 - powiedz mi, jak z tego profilu mam wiedzieć, kto zarabia sam, a kto jest przyssany do cycka budżetowego?
Strona http://perspektywa.org/ - nie działa.
To jak, kto tam przedsiębiorcą jest?
A nie możesz po prostu zapytać?