Perspektywa - " dycha nie starczy"?
00:37
Z tego co widzę to Perspektywa nie ma nic wspólnego z KW Górczyński.
Skąd więc te złośliwości?
08:29 O jakich złośliwościach mowa? Ile lat byli razem panowie? Na siłę teraz oddzielanie, bo co? Jarek podpadł i wstyd?
11:44
Czy 2 osoby które zrezygnowały w czasach ,, świetności " ze współpracy z panem Górczyńskim należy ganić?
Odeszli bo nie podobał im sìę sposób rządzenia prezydenta.
Poza tym czy dwie osoby świadczą o całym stowarzyszeniu?
Czyli idąc takim tokiem myślenia , rzaden z z członków klubu Górczyńskiego nie ma moralnego prawa brać udział wiosennych
wyborach?
Przecież tam też są wartościowi ludzie którym na sercu leży dobro Ostrowca.
Kto wg.pana ma prawo startować w wyborach i jakie spełniać warunki?
Mała poprawka.
Oczywiście żaden przez ż
Jedyne co przyznam, to brak konkretnej osoby na prezydenta. Te osoby czekały do ostatniej chwili, aż CBA zaczęło działaś i odeszły. Kto uwierzy w to, że Dasios serce włoży w rozwój mojego miasta, kto? 2050 mówi wszystko, albo naiwny i głupi, albo cyniczny i sprytny, tak i tak źle! Nie wie, że Hujownią Cichocki steruje ze służb?
Masz ludzi za idiotów? W jakich czasach świetności odeszli? Uciekli jak szczury,gdy się smród zaczął robić.Kto był zastępcą Górczyńskiego?Tak,kto należał do KWW nie ma moralnego prawa startu w wyborach.W wyborach może wystartować,kto chce,byle nie związany z poprzednim układem.Do 12:29
Nic .... Hahaha
22;21 chciałbyś wsadzać do więzienia
Demokrato
05:28
Czy to oby o ,, wsadzaniu ,, konkurencji nie wypowiedziała się złośliwie jakaś przeciwna grupa?
Kiepski żart
Wygra bo ty tak chcesz i powiedziałeś 22:21 ? Nie bądź śmieszny. Oni tak wygrają jak grek został senatorem. Haha.
Gdzie toto się pcha. Co toto chce osiągnąć. Toto mysli że ludzie są bezmózgowce
Po waszych wpisach widać jak bardzo boicie się Perspektyey.I słusznie. Bo KWW odsunie od władzy a pisu nie dopuści do władzy.
Dasiosa i Karwińskiego się przestraszyłem, masz poczucie humoru 14:57
15:17
Z rozmów z kilkoma osobami z Perspektywy otrzymałem krótki przekaz:
Idą nie do władzy a do ciężkiej pracy na rzecz miasta i jego mieszkańców.
Nie idą przeciw komuś ale z nową lepszą perspektywę dla Ostrowca i jego obywateli.