Napisz konkretnie o co chodzi i poproś o wyjaśnienie
To chyba ostatnia szansa aby ratować to miasto. Głosujmy na ludzi spoza tych układów czyli na PERSPEKTYWĘ
Proszę cię , możesz go lubić albo nie , tylko nie pisz głupot.
Jak ma odpowiadać za mec jak za niego nie odpowiadał? Nieprawidłowosci z miałem były w 2023 roku a on rozstał się z Górczyńskim pod koniec 2022r.
Więc jak to się ma wszystko do twojej wypowiedzi?
Kiedy był przetarg, kiedy była podpisana umowa?
Za MEC chyba odpowiada zarząd i rada nadzorcza?
Poza tym Dasiosowi nie podlegał mec.
Nie wiem którego roku dotyczyły kontrole nik.
Myslę , że były to dostawy z 2023r .
Masz taką wiedzę to się pochwal.
Też mnie bolą jedne z największych w Polsce cen co.
W moim domyśle jest to wina panującej ekipy Górczyńskiego.
Domysł to nie wiedza.
I popraw te przecinki, bo aż oczy bolą.
Z zakupem miały sprawę opisywał portal naostro. Dotyczy 2022 roku
Pan nie lubi zwierza, wiec na starcie go wykreslam.
Hasła pod jakimi startuje do wyborów Perspektywa są niewiarygodne i fałszywe: nowa siła, nowa jakość, dość KWW Górczyńskiego i układów, które rządzą w Ostrowcu od 1989 roku. Ich przywódca Pan Dassios jest nierozerwalną częścią tych układów, które rządzą w Ostrowcu od 1989 roku. Przez wiele lat był współpracownikiem prezydenta Górczyńskiego, któremu postawiono kilkanaście zarzutów prokuratorskich. Jako najbliższy współpracownik prezydenta mógł się domyślić na jakich zasadach prezydent Górczyński zatrudniał osoby, doskonale orientował się jakie są pensje w samorządzie i czy pozwalają na dorobienie się z tej pensji pensjonatu o pow. 1300 m2, czyli wartości 10 domów jednorodzinnych. On był blisko prezydenta i widział to jak na dłoni. Przez wiele lat tkwił przy prezydencie i te rzeczy u prezydenta nie przeszkadzały mu. Perspektywa powinna zmienić hasło wyborcze, bo obecne - walka z układami jest fałszywe fla tej formacji.
Skąd wiesz czy tego nie zgłosił odpowiednim służbom?
23:35
Na jakiej podstawie oceniasz program Perspektywy jeżeli go jeszcze nie przedstawili?
Dasios zrezygnował z funkcji Prezydenta przed aresztowaniem Górczynskiego , więc coś było na rzeczy.
Jakie hasła wyborcze zaprezentuje to nowe stowarzyszenie myślę, że się wkrótce przekonamy.
Wg. mnie krytyka w tej chwili jest bezpodstawna.
Cały ten wątek prezentuje cele i program stowarzyszenia. Po to został założony żeby poddać krytyce różne pomysły i ostatecznie zaprezentować oficjalne tylko te bezpieczne i nie budzące kontrowersji.
Ale nie zostało nic, co by nie budziło kontrowersji więc trudno będzie coś konkretnego przedstawić
6:14 - tam nikt nie pisze o programie.
Dokładnie. Jak można oceniać jakieś ugrupowanie jako istotne skoro nie przedstawiło jeszcze żadnego programu. Ta dyskusja o niczym jest bez sensu.
Ujawni się program i ludzi do jego realizacji, to będzie z kim rozmawiać.
Jeżeli masz taką wiedzę to się nią pochwal...
Domysł to nie wiedza.
Forum nie konkurs interpunkcji.
Poprawne pisanie to nie konkurs interpunkcji.
Koleś z 23.25 już bardziej nie można się było zbłaźnić niż ty, ale cóż wymagać od PiSiorów. Pespektywa nie przedstawiła jeszcze programu, ale przedstawiła już ludzi. Program będzie na 100% petarda, bez zbędnego pieprzenia i obiecywania tego samego przez tych samych ludzi. Perspektywa ma mój głos
Nie przedstawiła, tylko pokazała na zdjęciu. Naprawdę nie widzisz różnicy?