Ryżą bandę pokonamy dla dobra Polaków!!!!!!!!
17:10 Zmieni pan tą plytę bo już dawno jest wytarta.
Jaki musi być strach przed utratą koryta że wiceprezydent kuma się z ludźmu Materka, którzy niedawno obrażali tę ekipę, pluli na nich. Wójcik na forach pisał wprost, że wszyscy byli siebie warci. Do tego Bąk, który gra na siebie. Szumnie nazwana koalicja z PSL, a kto jest w tym PSL w Ostrowcu oprócz Bąką? Co kryją dokumenty, co wyjdzie? Widać jaki jest hejt na Pespektywę, jak boją się utraty stanowisk. Nie można się dziwić bo Bąk i Materek zasiadja w radach nadzorczych w Ostrowcu.
Podobno, że już są rozmowy na ten temat aby utrzymac koryta to po wyborach KWW, Materkowcy i Bąk mają dogadać się z PiSem. Wiadomość niby szokująca, ale najbardziej realna. Po prostu strach przed utratą koryta i koniecznością normalnej pracy jest ogromny. Wiadomo że ludzie z Perspektywy nie pójdą na takie układy.
08:51 hahaha perspektywa to jakiś twór z piekła rodem. Kogo obchodzi co zrobią jak wiadomo że nic nie zrobią.
Z takim podejściem to lepiej jak będziesz siedział w domu i oglądał TRWAM
Dlaczego w Ostrowcu ani jedno ugrupowanie nie postawi na kobietę jako Prezydenta. Uważam, że wygrałaby wybory jeśli by była osobą niezależną. Kobiety by ją wybrały
Dlaczego obrażasz 12:06 ? Jeśli w perspektywie są tacy ludzie jak Ty, a wiem że są to nie należy na nich marnować głosu. Oglądać zaś każdy może co mu się żywnie podoba a innym nic do tego.
10:12
Pozwoli pan , żę bedę miał odmienne zdanie.
Tylko nowi ludzie z świeżymi pomysłami mogą uratować to miasto.
Oby nie ludzie przyzwyczajeni do wydawania darmowych pieniędzy z dotacji, grantów, darowizn itd.
Na pieniądze trzeba zapracować a nie wnioskować w organizacjach „dajcie mi bo ja wydam”.
Tyle że to nie są żadni nowi ludzie 12:28. Daj sobie spokój.
Albo i starzy w nowych barwach