Przygotowywali poprzedni styl to wiedzą co teraz zmienić, choć skoro ostatnio wygrali to po co zmieniać?
wladza jest afrodyzjakiem
rzadzic to czesto nic nie robic
Dzisiaj mam perspektywę na koryto.
Dokładnie Ela,dlatego niektórzy nie mogą jej sobie odmówić. :)
28.02.2023 Gośćmi w programie #ESPRESSO są dziś: Ewa Bednarska - przewodnicząca Stowarzyszenia Polska 2050 w regionie oraz Piotr Dasios, członek zarządu partii Polska 2050 Szymona Hołowni w województwie świętokrzyskim. https://www.lokalnatelewizja.pl/artykul/23231,rozmowa-z-ewa-bednarska-i-piotrem-dasiosem
W połowie grudnia działacze związani z ostrowieckim środowiskiem Polski 2050 Szymona Hołowni powołali stowarzyszenie Perspektywa i zapowiadają udział w przyszłorocznych wyborach samorządowych. Do zarządu stowarzyszenia weszły same kobiety. Prezesem wybrano Ewę Bednarską. Jednym z liderów nowego ugrupowania jest Piotr Dasios, były wiceprezydent Ostrowca Świętokrzyskiego. (...) https://radioostrowiec.pl/2023/12/22/nowe-stowarzyszenie-perspektywa-gotowe-na-wybory-samorzadowe/
Super. Stracić nic nie możemy bo od kilku lat nic się nie zmieniło. Dajmy szanse ludziom spoza układu
Perspektywy to był taki Klub w ZDK. Źle skończył:)))
No tak, obcym pomagać a swoich krzywdzić:)
Hehe lubię teksty w stylu "zagłosuj noooo... przecież co możesz stracić"
Dzisiaj jedna znajoma tak do mnie dzwoniła namawiają na tą inicjatywę. Normalnie jak MLM bez doświadczenia xD
No mogę zmarnować kilka lat na te same osoby. Mogę też zaczekać i zagłosować na kogoś tak zupełnie z po za układów kto wystartuje, a ma taki pomysł na miejsca pracy w mieście, że kopara opada. Ale nie uprzedzajmy faktów. Petarda wybuchnie w finale wyborów.
Partyjni mają miastem rządzić jak za komuny?
15 stycznia 2019 W nowy rok z nowymi siłami.
Przedstawiamy projekt zrealizowany razem ze studiem K11 Design.
www.malgorzatalibuda.pl
Perspektywa dla kogo?
Panie Dasios daj Pan spokój ...... Daj pan spokój...... Naprawdę !!! Jest Pan niewiarygodny!
18:46 nie stać panią na płatną reklamę?
Perspektywy na lepsze życie
Tylko zachodzi pytanie dla
Ze starymi, skompromitowanymi mordami żadnej perspektywy nie będzie.