Ja tam widzę samych lewusów. A lewica przynosi na świat tylko zło i upadek. Jaki stosunek mają członkowie perspektywy do poglądów Karola Marksa?
Masz rację pod warunkiem, że ‘dwudziesto-pięćdziesiątnycy(czki)’ to także ‘lewusy’.
Popieram 11:57. Uważam dokładnie tak samo.
11:04
Proszę wejść na facebook Perspektywa.
Znajdzi tam pan prezentację niektórych osób należących do stowarzyszenia.
22:32 ; nic nam się nie miesza. MEC jest spółką miejską, która w/g KRS ma większościowy udział w kapitale założycielskim (link), a więc są to pieniądze podatnika mieszkańca Ostrowca Św. Po drugie ważniejsze jest to, że z raportu wynika, iż miał węglowy nie spełniał norm jakości, co z pewnością wpływało na cenę ciepła dla mieszkańców.
Szerzej w linku niżej opisana jest sprawa nieprawidłowości. Mały fragment "Jednak wybór dostawców i zawarcie umów w każdym z sześciu przypadków został przeprowadzony z pominięciem Procedury postępowania (dalej: Procedura), stanowiącej załącznik do uchwały Zarządu nr 5/2021 z 15 marca 2021 r., co nie zapewniało, że środki zostały wydatkowane w sposób oszczędny, zgodnie z art. 44 ust. 3 pkt 1 ustawy z dnia 27 sierpnia 2009 r. o finansach publicznych4 (dalej: uofp).
Ze znanych ludzi tylko Dasios
Czy Pan Dassios, były wiceprezydent i współpracownik Prezydenta Górczyńskiego zrobi porządek w MEC? Proceder zakupu miału od tych samych dostawców trwa od lat a to Pana Dassiosa jako wiceprezydenta w ogóle nie interesowało. Jako wiceprezydent nie sprawdził się, bo był tylko biernym obserwatorem poczynań Prezydenta Górczyńskiego.
22:15
Wszyscy wiemy jak rządzony był Ostrowiec za czasów p.Górczyńskiego. Były to rządy jednego człowieka , nikt nie miał nic do powiedzenia.
Pan Dasios z pewnością ma swoje przemyślenia i pomysły by MEC był lepiej zarządzany a mieszkańcy Ostrowca płacili dużo niższe ceny c.o.
Wkrótce Perspektywa opublikuje swój program wyborczy.
Z pewnością poruszony będzie tam problem MEC i zaproponowane rozwiązania służące obniżeniu cen c.o.
No to cieszę się, że włączyliście mój pomysł zaprezentowany w poście w tym wątku do swojego programu.
Oby się udało.
22:39
To ogromny problem dla wszystkich mieszkańców Ostrowca.
Obiecujemy , że nie zawiedziemy Pana oczekiwań.
Pozdrawiamy serdecznie.
Zaraz, zaraz... Jak to nikt nie miał nic do powiedzenia? Każdy z tej bandy mógł coś powiedzieć tylko z jakiś powodów każdy milczał. I wy przemalowańcy dobrze wiecie dlaczego.
22:55
Nikt pana nie obaża i życzymy sobie by pan rownież zachował szacunek dla ludzi którzy chcą zmienić to miasto na lepsze - również dla pana.
Frazesy. Jesteście ta sama banda i wykonujecie ten sam ruch przemalowania jak są kłopoty. PZPR -> SLD -> TOS -> KWW -> perspektywa. I nie zmienia się nic
Frazesy to pisze pan , obrażając uczciwych ludzi.
Proszę stanąć przed lustrem i przejrzeć się w nim.
Nie wstyd panu?
23:29 Przeciez to nadaje się do prokuratury, ale poczekamy na ogłoszenie wyborów i będziesz przepraszał i płakał. Obiecuję Ci, ponieważ nigdy nie byłem w ani jednej z tych organizacji.
10:33, no i pozamiatałeś ludzi sukcesu, tak mocno wciskających kit:)))
Już samo to ich chwalenie się nie świadczy o nich najlepiej. Póki co nie przekonują, wręcz przeciwnie.
13:22
Pisanie prawdy jest dla Ciebie chwaleniem się?
Ciebie nie przekonali , mnie tak.
Mają mój głos , przekonuje mnie ich pomysł na uczciwy Ostrowiec.