To jest jedna z najmarniejszych perspektyw. Wójcik, Karwiński, Kobiałka, to jest przyszłość? Naprawdę na nich stawiacie? Przecież ich znacie! A jeszcze Majcher do tego. To jest grupa nieudaczników, tak słyszałem na mieście.
A kim w ogóle są Ci ludzie? Czy ktoś wie skąd się wzieli, czym się zajmują. Z tej czerwonej brygady znam tylko Dasiosa i Stelmasika.
11:25
Widzi pan jest taki problem , że 2 z 3 osób nie należą do Pespektywy.
Poza tym pozwoli pan , że to członkowie stowarzyszenia będą ustalać kto będzie do niego należał a kto nie.
Miłego dnia.
To kto w końcu należy do Perspektywy ? Jakąś tajemnica ? Bo jak na razie to tylko Dasios słyszę . Chcielibyśmy wiedzieć skoro szykujecie się do rządów w naszej małej ojczyznie .
Zastanowić należy się nad potrzebą istnienia Radnych wszelkich instytucji, to tylko strata kasy. Organizacja etatowa jest tak dopracowana , że Radni to tylko dublowania wydatków za nic nie robienie , wyborcy zweryfikują wybierane władze a decyzje nie będą rozmywane!!!.
Zgadzam się z Tobą gościu 11:59. Przez przynajmniej ostatnie 9 lat, kiedy bardziej śledzę to co dzieje się w mieście, rada miasta była tylko narzędziem dla autokratycznego szemranego wodza w zarządzaniu miastem. A mówi się, ze to rada miasta zarządza. Takie grzeczne i zgodne decyzje można równie dobrze podejmować w zaciszu gabinetów UM, bez wydawania kasy na diety radnych.
Jestem za radą , jako ciałem doradczym dla UM, które nieodpłatnie działa na rzecz mieszkańców.
W punkt . Nic dodać nic ująć
Popieram 12:16
Otóż to 07:37. Niestety, dla tego miasta nie ma już żadnej perspektywy. Młodzi to rozumieją i dlatego nawet nie chcą słyszeć o tym by tu zostać i kontynuować swoje dorosłe życie.
12:31
Będzie odpowiedni program ukierunkowany na ludzi młodych to może wrócą ?
Dziadostwo na kolejne lata się zapowiada .Współczuję mieszkańcom miasta.
14:40
Nie zna pan jeszcze programu wyborczego.i ludzi którzy chcą go realizować a już pan krytykuje.
Przykre...
przytulać tysie każdy potrafi!.
17:36
Słabi by to byli kandydaci by lecieli na kasę i ciepłe posadki. Pomylił pan adresy.
W Perspektywie takich pan nie znajdzie.
Gościu 18:03 baaardzo ryzykowne stwierdzenie. Wiem coś prywatnie na ten temat.
18:34
Prawdziwe a nie ryzykowne.