Wyborcom podoba się stabilna kontynuacja pracy dotychczasowych radnych nawet tych którzy sami sobie krytykują za nieudolne prowadzenie komisji ds rozwoju.
Dokonali wiele w ramach KWW JG i nadal będą pracować dla miasta. Ostatnia kadencja była trudna ale się sprawdzili w komisjach rozwoju i na stanowisku Prezydenta.
Doprowadzili miasto do aktualnego stanu i nadal będą rozwijać,
To dobra perspektywa
No, każdy widzi, w jakim stanie ekonomicznym są mieszkańcy miasta :) Jak się wszyscy z okolicy garną, żeby się tu sprowadzić, zamieszkać, osiedlić, pracować i rozmnażać.
Pełen SUKCES! Na każdym polu.
https://um.ostrowiec.pl/dane-ekonomiczne.html - bezrobocie DWA RAZY większe od średniej krajowej :)
-
Pracuje 35 000 osób w mieście.
-
Średnie wynagrodzenie mniejsze o 27% od średniej krajowej :)
-
Naprawdę, jest się czym pochwalić, jest po prostu wspaniale. Kadencja trudna, sprawdzili się w komisjach doskonale. Ale w czym właściwie? Nie liczmy tu kosztownych i kosztotwórczych inwestycji celu społecznego jak browar i inne drogie w utrzymaniu jednostki budżetowe obsadzone na pokolenia naprzód.
-
Liczmy inwestycje celu EKONOMICZNEGO, dzięki którym spada bezrobocie, powiększają się zarobki, rośnie zamożność mieszkańców miasta
- I nie piszmy o doprowadzeniu MIASTA do jakiegoś stanu, piszmy o mieszkańcach tego miasta, ok?
Zablokujecie betonowanie Gutwinu za 75 000 000 zł, kiedy to szykuje nam się kredy na 30 000 000zł?
Członkowie ostrowieckiego stowarzyszenie "Perspektywa" organizują, a jednocześnie zapraszają do wzięcia udziału w akcji "Puszka dla Puszka". W sobotę 3 lutego na parkingu sklepu Lidl przy ulicy Polnej w Ostrowcu zlokalizowany zostanie punkt, do którego będzie można przynosić karmę dla zwierząt, a dla kotków również pellet.
Zgromadzone produkty zostaną przekazane do Kociego Zaką - ocika i dla Kunowskiego Stowarzyszenia Pomocy Zwierzętom "Podaj Łapę ".
Organizatorzy akcji deklarują, że firmy, które dostarczą karmę otrzymają darmowa reklamę na Facebook-owej stronie stowarzyszenia "Perspektywa".
Haha sobie robicie 15:27 ?
Piękna akcja.
Pojadłoby się takiej karmy, nasrało na pellet.
Pogratulować perspektywicznego myślenia o promowaniu się wśród wyborców :)
Aż się zadławiłem obiadem :)
Czekam z niecierpliwością na kolejne inicjatywy.
To może dlatego się zadławiłeś... ;)
2024-01-25 Ostrowiecka "Perspektywa" wystawi swojego kandydata na prezydenta miasta
Najmłodsza siła polityczna Ostrowca, czyli stowarzyszenie Perspektywa chce sięgnąć nie tylko do miejsca w lokalnym samorządzie. Będzie też ubiegać się o fotel prezydenta tego miasta. Naturalnym kandydatem wydaje się jeden z liderów tego stowarzyszenia, Piotr Dasios. I choć potwierdza on takie plany, to jak na razie oficjalnie nie ma jeszcze decyzji.- To jeszcze nie w tym momencie, ja też jestem członkiem partii Polska 2050 i muszę mieć akceptację tego gremium. Jak przyjdzie taki moment to pokażemy tego kandydata. Ja nie zaprzeczam, że mam takie ambicje. Natomiast jeszcze na oficjalne potwierdzenie i prezentację jest za wcześnie.
Stowarzyszenie "Perspektywa" tworzą zarówno członkowie partii takich jak Polska 2050 czy Nowa Lewica, a także działający już samorządowcy. Ponadto znaleźli się tam ostrowczanie dotąd nie zaangażowani polityczne, a znani choćby z aktywności społecznej.
03.02.2024 postanowiliśmy rozpocząć tradycję w naszym powiecie i zagrać jako Perspektywa dla zwierząt. Chcemy uzbierać dla nich jak najwięcej karmy a dla kotków również pellet. (...)
https://www.facebook.com/events/1472661916616195/
Wielka Orkiestra Perspektywy dla Zwierząt :)
Ale tanie chwyty
Jaka Perspektywa takie akcje ......
Aleeee jaja. Działają ostro
Kilka miesięcy do wyborów a oni karmią futrzaki zamiast wgryzać się w program .
I za co mamy was wybrać?
Jak takie coś ma rządzić w mieście to ja dziękuję. Na pewno ich nie poprę. Niech sobie schronisko założą i tam rządzą.