Ten budynek jest niesprzedawalny. To moloch nieprzystający do obecnych zastosowań. Puste kubatury do ogrzania itd
W tym budynku powinien powstać jakiś klub z dyskoteką. Świetne warunki tam są, latem mógłby też być ogródek piwny i znowu Rynek by ożył.
Dokładne tak 08:20.
Boli cie krytyka? Przyzwyczaj się. A dwóch to są haki
Boli jak się myśli że można uderzyć własnymi 4 literami o beton.
Realnie co da jak wygrają? Dla zwykłych ludzi?
Zbieranie karmy, robienie imprez czybpuszczanie fajerwerków to trochę mało jak na plan wyborczy. Miasto podąża mu upadkowi. Zapytajcie młodych jakie ich czekają tu perspektywy z Perspektywą?
Co da dla miasta które się bardzo starzeje?
W czym pomogą w zwykłym życiu mieszkańcom?
Co zrobią by miasto się rozwijało poza bilbordami i obietnicami?
Zapytajcie ludzi którzy pracują u przedsiębiorców tworzących Perspektywę ile u nich zarabiają?
To będzie odpowiedź na to co czeka ludzi gdy Perspektywa dojdzie do władzy.
Jeśli pracownikom płacą więcej niż minimalna np średnia krajowa tzn że byliby dobrymi gospodarzami.
Ciekawy jestem czy takie płace dają jako Perspektywą =szef prowadzący własny biznes od lat dbający o pracownika. Jeśli dba o pracownika to zadba i o mieszkańca. Pozdrawiam.
Starstwo tez trzeba rozbudowac bo juz kobity nie mieszcza sie w pokojach
11:09
Jeżeli jeden czy drugi przedsiębiorca tworzący Perspektywę od lat prowadzi swoją działalność gospodarczą to znaczy , że pracownicy są zadowoleni z pracy i płacy.
Co do otwarcia się miasta na ludzi młodych to masz rację.
Z dobrze sprawdzonych źródeł wiem , że Perspektywa wkrótce upomni się o tych mieszkańców Ostrowca.
Możesz być tego pewien.
To wcale nie znaczy, że pracownicy są zadowoleni.
Rotacja pracowników. To jest ciekawy parametr.
Ale skoro dużo płacą to o co chodzi?
Tak sobie myślę że niektórzy mają duży problem z czytaniem o tym co sądzą o nich mieszkańcy naszego miasta. Jak się zdecydowało startować w wyborach to trzeba opinie mieszkańców brać na klatę. A że często (o ile nie w większości) są negatywne, to może pora na refleksję czy mieszkańcy chcą widzieć takich radnych? Pchać się na siłę tam gdzie nas nie chcą? Warto mieć w życiu honor.
Dokładnie tak gościu 08:20; 10:30; 15:49 i 18:53. Cieszy mnie, ze ludzie zaczynają myśleć i analizować co ktoś obiecuje, a co w rzeczywistości sobą prezentuje. Ważne jakie jest jego prawdziwe CV, takie od kuchni.
Zorganizowała się grupa ludzi pod skrzydłami pana Dasiosa. Tu taka nazwa, tam inna, tu prezesem, tam prezeska.
Wolę już zło znane, niż nieznane. Wszyscy jesteście tacy sami przed wyborami, wrażliwi, nawet dla zwierząt w schroniskach. A co z tymi bezdomnymi?
Wiecie jaki Pan taki kram. Przypatrzmy się zatem nazwiskiem przedsiębiorców i ich zweryfikujmy jako przedsiębiorców. Czy umowy o pracę czy najniższa krajowa czy umowy zlecenia. To nam da obraz gospodarzy. Uprzejmie prosimy o podanie nazwisk i firm naszych przedsiębiorców startujących w w wyborach jako Perspektywą
Gościu_Patryk,
przedsiębiorców, to przede wszystkim weryfikuje się w związku z okolicznościami powstania ich biznesów.
To prawda.
Nie chciałem aż taknwsadzac moja w mrowisko.
Niech to co ukrywane stanie się powszechnie znane.
Na razie skasowany wątek o zbiórce na koty.
Tam były linki do sprawdzenia zbiórki.
20:10 Ostatnie pity z rozliczeniem rocznym również pan sobie życzy?
Grilla czas zacząć....panie Przemku
Miłego wieczoru.