Ja nie jestem z PiS i tez spierdalam od nich.
A chociaż szybko? bo trzeba szybko... opisz proszę
Byłem na otwartym spotkaniu Perspektywy.
Ich argumenty , prezentacja przyszłych kandydatów i ich wizja Ostrowca , przekonały mnie.
W przeciwieństwie do osób popierających pis , zagłosuję na Perspektywę.
A konkretnie ktore argumenty przekonaly?
Ale on był jako organizator :)
I super. Doceniam.
Ja niestety mam dość obietnic.
Patrząc wstecz odkrywam niesamowita umiejętność zapomnienia. Kojarzy mi się to że słowami obiecanki Cavani A głupiemu radosc
Ten Patryk to dość mądrze pisze
A ja zagłosuję na PIS. Perspektywa nie przekonała mnie dlatego, że dyskredytuje i próbuje ośmieszać ludzi o innych poglądach, zwłaszcza tych, którzy ośmielą się coś dobrego na powiedzieć na PIS. Ktoś taki nie powinien rządzić żadną społecznością.
A ja zagłosuję na PIS. Perspektywa nie przekonała mnie dlatego, że dyskredytuje i próbuje ośmieszać ludzi o innych poglądach, zwłaszcza tych, którzy ośmielą się coś dobrego na powiedzieć na PIS. Ktoś taki nie powinien rządzić żadną społecznością.
Kto jest kandydatem Perspektywy na prezydenta ? Czy w programie Perspektywy jest audyt MEC-u, obejmujący ocenę wykonania przez MEC zaleceń pokontrolnych NIK-u oraz kontrolę przetargów na dostawę miału.
Na razie w programie są koty, miau.
Gdyby nie przekonali swoich członków to już byłoby źle.
Teraz muszą przekonać mieszkańców nie należących do stowarzyszenia
Znamy ich pomysły z komisji strategii i rozwoju miasta w radzie miasta.
Są świetne.
I bardzo dobrze że są obecnie wdrażane.
Poza tym mając tak wielki wpływ na tę komisję mają świetne warunki do nagłaśniania tych rewelacyjnych pomysłów.
I o to chodzi, by Ostrowiec się rozwijał nadal, zgodnie z wytycznymi komisji strategii i rozwoju miasta.
Gościu_Popapraniec, takie słowa w ustach tych dwóch panów o trzecim – wszyscy z tego samego etnicznie kręgu, to raczej pochwała i uznanie za kultywowanie jednej z ich wewnątrz plemiennych metod stosowanych wobec innowierców. Dla kamuflażu, dezorientacji i triumfalizmu oczywiście.
To nie nowa siła tylko nowa nazwa, ponieważ ludzie sa ci sami od pana dycha starczy.
17:49
Wymień 5 takich to postawię ci piwo...
A kto by chciał pić piwo od ciebie ?
20:15
Skończyły się argumenty , zaczęły iluzje?
Konkrety , porozmawiajmy o nich....