Tak tak brak doświadczenia to cecha większości ale ci doświadczeni kręcą karuzelą
Nie obchodzi mnie "że nie tylko" 19:05. Jeśli on tam jest to wystarczy by mojego głosu nie marnować. Ludzie też niby na Hołownię głosowali, miała być nowa jakość a tu co ? Mają Tuska i podpalanie Polski.
Wprost przeciwnie. 80% postów jest przeciw kłamstwom i wybielaniu „nowych” starych graczy z KWW
Radni Perspektywy czują się winni?
Obniży bo dwa lata trwała reorganizacja i ucieczka od rządowego haraczu za emisję CO2.
Teraz zmiany są trwałe a nie wyborcze
No cóż PiS wyje . Czuje że przegrał już wybory. KWW razem z nim psioczy na Perspektywę, bo się boi ludzi którzy tam są. Bo sa NIEPOWIĄZANI I NIEZALEŻNI.
Dzisiaj w radiu mówili że Dasios startuje na prezydenta z ramienia tzw trzeciej drogi (jaką drogą się okazała to już wszyscy wiemy) czyli co ? Perspektywa jest dla zamydlenia oczu ?
to jest kolega Szymusia Płaczka.
A czemu tak infantylnie kłamiesz? jak może stratowac z 3 drogi skoro Bąk wspiera stary układ ludzi od Górczyńskiego
Po pierwsze Piotr Dasios nie ogłosił swojego startu w wyborach prezydenckich, po drugie z pewnością nie będzie startował jako przedstawiciel partii politycznej , po trzecie wstydem by było gdyby startował z rekomendacji pis.
Po pierwsze: PIS nigdy by go nie rekomendował. Po drugie, dzisiaj w Radiu Rekord mówili że jest kandydatem Trzeciej Drogi na prezydenta Ostrowca. Kto wobec tego kłamie i dlaczego nie ma sprostowania jeśli to nieprawda ? Swoją drogą, dziwne rzeczy się ostatnio dzieją w partyjce Hołowni, działacze uciekają jak szczury z okrętu.
14:36
Trudno by ktoś coś dementował jeżeli nie ogłosił jeszcze swojego startu w wyborach na Prezydenta miasta.
Pożyjemy, zobaczymy 15:26. Myślę, że działacz Trzeciej Drogi z Kielc, który był dzisiaj w audycji radiowej raczej wiedział o czym mówi.
A ja jestem przekonany , że bylo to przejęzyczenie działacza Trzeciej Drogi.
Kto miał racje , przekonany się wkrótce.
Przejęzyczenie... A może powiedział to co chcecie ukryć
Jestem przekonany , że było to przejęzyczenie.
Jest siła, wsparcie mediów i dobre pomysły.
Wystarczy się przyłączyć. Każdy może wybrać na kogo zagłosuje.
Pan Stec niedawno miał żal za utratę komisji do kolegi z którym teraz wystartuje.
Wybaczanie jest ludzkie.
Wzorcowa postawa.