Skończ już z tym PISem bo nudne się to staje 12:58. PIS to, PIS tamto... A wy co ? Dasios na prezydenta z Trzeciej Drogi ? To ma być ta zmiana ? Daj sobie siana.
nigdy nie piszę po pijanemu :-)
Sluchaj... widać, że jesteś za PiSem... przyjdź do nas pogadamy. Po co masz coś przypuszczać chyba że jesteś trolem
Zrobiliście taką samą zmianę nazwy.
Nawet wraca do was radny Stec, który faktycznie odszedł. Gdy tylko odszedł stracił funkcję przewodniczącego komisji.
Nie stracił żadnej funkcji radny Stelmasik, co oznacza, że jego odejście to tylko gra pozorów.
Tak czy owak sporo ludzi z KWWJG wystartuje u was. To normalne i nie ma co wielbłąda nazywać koniem.
Tym bardziej czarnym koniem.
Zawsze ta łyżka dziegciu psuje beczkę miodu
Słuszna wątpliwość. Jak zaufać zupełnie nowym ludziom że podołają?
Czy oni jako biznesmeni oddaliby swoje firmy zupełnie nieznanym i niedoświadczonym menadżerom w zarządzanie?
Chyba nie. A my mamy zaryzykować całe miasto?
Bardzo trudno się przełamać i ufać obcym
Czy chodzi o ten bal przebierańców czy w maskach? Gdzieś w lokalu reklamowano koniec karnawału.
I super 08:26.
Zgadza się 10:05. Ja również zagłosuję na PIS a przebierańcom mówię NIE.
Kałamaga będzie stratował z .... Trzeciej Drogi z poz. 1:)))))
Postkomuna wraca jak "czysta woda" u Czyża w neoTVP:)
Jakby na poparcie tezy wielu forumowiczów że to nowa nazwa starzy działacze, z poz. 1 na liście Trzeciej drogi do sejmiku wystartuje Zdzisław Kałamaga.
Kilkanaście dni temu radio Ostrowiec nieoficjalnie mówiło, że pan Kałamaga otrzymał propozycję od Polski 2050, ale jednak zdecydował się jak sam mówił na start z Koalicji Obywatelskiej.
Dziś zdanie zmienił i stary działacz PZPR-owski, szkolony w Moskwie znalazł się u tych, którzy wciskali kit młodym ludziom, obiecując trzecią drodze w polityce. Okazuje się, że to chyba było .... delikatne przekłamanie.
Dziś możemy mówić, mając na względzie jeszcze paru postkomunistycznych prominentów służb u Hołowni, że to nie Trzecia Droga, a Trzecia Noga postkomuny.
Ja też przebierańcom Tak dla samorządu mówię - nie.
To ci sami ludzie z kw Górczynskiego którzy zmienili tylko nazwę.
Naostro.pl pyta Artura Łakomca dlaczego biorąc odpowiedzialność za teraźniejszość i przyszłość nie bierze odpowiedzialności za przeszłość czyli działania Piotra Dasiosa?
Dziwne pytanie. Każdy sam odpowiada za własne działania lub zaniechania.
Czy to rozgrywanie przez portal kandydatów rywalizujących z PISem?
Ciekawe o co zapytają samego Piotra Dasiosa po dzisiejszym oświadczeniu?
No to teraz czekamy na poniedziałkowe hymny pochwalne na cześć Łakomca w "gazecie" ostrowieckiej. :) telewizji już dziękował za relacje! Ciekawe czy lokalna zrobiła to za darmo w imię dziennikarskiej rzetelności czy za pieniądze???
A to nie to samo, te dwa nowe ugrupowania?
16:43
Tak dla samorządu to spadkobiercy KW Górczyńskiego.
Perspektywa to nowe stowarzyszenie skupiające wokół siebie ludzi którzy w większości nigdy nie mięli nic wspólnego z dotychczasową polityką.
Biedaku z 15:46 nie Naostro.pl tylko naostro.info ja wiem że anafalbeztyzm to ciężka choroba ale można powalczyć :):):):)