Uważam, że kontroferta samorządu jest bardzo zdrowa. Król i rządy kolesiostwa poklepującego się nawzajem nie są dobre. Muszę być odmienna zdania i różni ludzie z różnymi pomysłami.
19.29 czyli co ? Bo nie rozumiem. Że niby coś zmienią ? Na mój rozum jedynie zmienią się nazwiska na liście płać i premii w U . Miasta
To, że KWW po tych przymoczkach za dychę nie ma szans, to jest pewne, ten od restauracji w Rynku, też cienki. Czy pojawi się trzeci ?
Myślę że nawet jak pojawi się ten trzeci to nie ma szans na zwycięstwo. Wygra albo Dasios albo Łakomiec . Tylko że dla nas zwykłych mieszkańców nic nie zmieni . Dramat
Możliwe, ale nie mów hop. Pojawił się Tymiński i wygrał w O-cu. Może wróci Jasiu Szostak. Na pewno zadbałby o budynek banku, który dał mu schronienie podczas zadymy z hutnikami wiele lat temu.
Myślę, że ten trzeci musiałby zdecydowanie wejść w kampanię żeby wygrać. Może jednak mieć w programie tematy, które ani Łakomiec ani Dassios nie podejmą np. zająć się realizacją wniosków pokontrolnych NIK-u w MEC-u, czyli wyegzekwowanie odszkodowań za złej jakości miał.
SM Krzemionki. KPINA Z MIESZKAŃCÓW , SZCZEGÓLNIE EMERYTÓW I RENCISTÓW!!!.Konkurs na stanowisko kierownika ODS Malwa
OGŁOSZENIE O KONKURSIE NA STANOWISKO KIEROWNIKA OSIEDLOWEGO DOMU SPOŁECZNEGO „MALWA” w OSTROWCU ŚWIĘTOKRZYSKIM
Spółdzielnia Mieszkaniowa „Krzemionki” ogłasza konkurs na stanowisko Kierownika Osiedlowego Domu Społecznego „Malwa” w Ostrowcu Św., Os. Stawki 45 CZY TO PRAWDA?.
Czemu piszecie w liczbie mnogiej o jednym człowieku?
Czy wierzycie że PIS odpuściłby komukolwiek innemu gdyby były jakiekolwiek podejrzenia?
Szkalujecie uczciwych ludzi i nasze miasto tymi dychami ale nie zgłosił się nikt z was rozdających te dychy.
A jednocześnie z ogromną łatwością prawdziwych osądzonych przestępców traktujecie jak bohaterów i więźniów politycznych.
Czy nie macie żadnej moralności?
Jako Perspektywa wiemy jak rozwiązać problemy spóldzielni
Fajnie że wiecie.
A jak rozwiązecie problem imprez nocnych w kameleonie względem sąsiadów którzy mają zaklocany spokój?
17:40 O jakich konkretnie problemach mówicie? Proszę je głośno i wyraźnie wyartykułować.
Jak rozwiązać problemy o których mówicie? Pousadawiać się w radach nadzorczych i pobierać co miesięczny ryczał (wynagrodzenie)?
Nie rozśmieszaj mnie 17:40.
Do dla stowarzyszenia spraw pozornie niemożliwych temat :)
Jaka nowa siła. Jak widzę nowego Dasiosa i Stelmasika kumpli Górczyńskiego to śmiać mi się chce. A jeszcze niedawno było "murem za Jarkiem". Oj nowa siło wstydu nie masz.
09:09
Dasios oraz Stelmasik dawno odeszli od Górczyńskiego , jeszcze przed jego aresztowaniem.
90 % Perspektywy to ludzie którzy nigdy nie brali udziału w wyborach samorządowych , więc nie wiem czemu służą pana uszczypliwe komentarze.
I znowu, jedną nogę lokalnego układu wspiera postkomunista Szostak (PO/KO/Tak dla Samorządu), a drugą Polska 2050/PSL/Perspektywa wspiera jeszcze większy postkomunista Kałamaga.
I na dodatek sprowadzą nam uchodźców pod miasto bo większość to ludzie POpierajacy tuska i resztę KOlaborantów