Trzeba się zastanowić najpierw przed wyborami kto reprezentuje jakie poglądy na tematy nas interesujące. ( Tu pisze ogólnie nie chodzi tylko o Perspektywę).Czy chcemy, żeby ludzie np związani ze strajkami kobiet czy popierający LGBT, popierający brak wartości życia ludzkiego mieli czynny wkład w rozwój miasta..?? Czy chcemy żeby ludzie którzy nie mają patriotyzmu w sercach byli na ważnych stanowiskach? Już widać do czego to prowadzi. Te pytania i wiele innych jest bardzo ważnych przed wyborami. Niech każdy sam sobie odpowie i oceni..a co za tym idzie, dokona odpowiedniego wyboru. Nie, głosowanie po znajomości bo zna się pana czy panią na ,,dzień dobry" i wydaje się taki sympatyczny. Ważne są poglądy każdego człowieka z ugrupowania, a nie humanitaryzm przedwyborczy, rozdawanie jakichś produktów.
17:30
Znasz lepszych?
Podziel się wiedzą...
Wiedza kosztuje 18:33 ? Nie wiesz o tym ?
Każdy sądzi po sobie. Prawda Janusz ?
Dziwny jest ten świat...
Piszecie na forum, że chcecie zmian zarządzania miastem , ukrucenie partyjnego kolesiostwa pajęczynypowiązań
Przed wyborami tworzy się grupa ludzi - stowarzyszenie Perspektywa która chcę wprowadzić nową jakość w zarządzaniu miastem. Wiekszość tych ludzi nigdy nie startowała w wyborach , ma zapał do pracy i przede wszystkim dużo pomysłów jak na lepsze zmienić Ostrowiec.
I co się okazuje? Wylewa się na nich hejt i najgorsze pomyje.
Ludzie co z Wami? Chcecie tych zmian czy nadal chcecie tkwić ...gównami po uszy?
Zastanówcie się. Wybory wkrótce.
Sympatyk Perspektywy.
Może po prostu ludzie wam nie wierzą, bo macie mniejszość, która była u koryta.
20:10
Z rozmów ze znajomymi wynika , że ludzie mają coraz większe zaufanie do Perspektywy.
Myślę, że jak będą mięli mądrą kampanię wyborczą to wygrają wybory.
Mnie przekonali i na nich zagłosuję.
A mnie nie przekonali. Nic nowego, żadnych konkretów, hasła slogany oklepane. I ten szalony pomysł zakupu molochu po banku, którym skutecznie mnie odstraszyli.
Nie, nie, nie !!!!!!!!
Mnie również nie. Nie ufam tym ludziom.
Mnie odetchnęli. Zobacz jak sąsiadom życie umilaja jak imprezy są u nich w kameleonoe
Z rozmów z moimi znajomymi wynika zupełnie coś innego 20:25. Do wygranej to im póki co bardzo daleko.
Co to za zmiana jak np taki pan Dasios gra pierwsze skrzypce 19:52 ? Ludzie już na takie rzeczy się nie nabierają, wybacz.
Pan Dasios był vice. Złożył rezygnację w grudniu 2023r. Widocznie ta praca mu nie leżała ujmując to kolokwialnie. A teraz nagły zryw pracy i to na rzecz mieszkańców. A wcześniej to w imię czego była jego praca jako vice ? Takie parcie na stołek, że aż uszy bolą od hipokryzji.
Patrzę, słucham, analizuję i nijak nam po drodze w naszym mieście.
23:37
Zrezygnował z powodu tego , ze nie układała mu się współpraca z Górczyńskim.
Może zauważył to co dostrzegła prokuratura i na znak protestu odszedł?
Jak zauważył, to powinien był zawiadomić prokuraturę.
Zawiadomił?
08:37
Jeden protestuje i odchodzi, inny donosi...
Odchodzenie w sytuacji, gdy ma się podejrzenia to jednak za mało, nie uważasz?
O czym mowa, odszedł żeby zrobić niby trzecią drogę, a po wyborach jak Hołownia z Tuskiem. Perspektywa nie neguje koalicji z Tak dla Samorządu.