Jeden radny rzucił wszystko i wyjechał nie w Bieszczady
11:46
Konsultacje społeczne...
Rozbawiłeś mnie do łez.
Kupilem ci samochód za twoje pieniadze.
Jaki chcesz kolor?
To są konsultacje?
Ojoj, szczęśliwie z wami nikt się nie liczy.
12:44
Też serdecznie pozdrawiamy.
Tak. Kolor jest ważny
Mieszkańcy Ostrowca z którymi rozmawiałem :-)
Zanim zaczniecie obiecywać cuda zapoznajcie z przepisami jak zarządza się środkami publicznymi.
Mieszkańcy nie są aż tak niedouczeni, to nie jest ciemnota, której możecie wszystko wcisnąć.
Moje Miasto Ostrowiec to jest prawdziwa szansa na zmiany na lepsze w Ostrowcu.
Pozostałe komitety to kontynuacja dotychczasowej sytuacji.
15:43
A świstak siedzi I zawija je w sreberka
15:43
Klepiecie w kółko ten sam wyuczony tekst. Więcej kreatywności bo to nudne jest.
Albo prawica albo to samo co było
A czyje jest to Moje miasto? przeciez nie chcecie nawet podać kto kim tam jest. Włóczycie się z tym swoim komitetem z posta na post i promujecie ten nieliczący się projekt. A czemu piszesz 15.43 że Perspektywa jest kontynuacją dotychczasowej sytuacji? przecież to kłamstwo a obecnie wyborcze.
Zasługujemy na świetną infrastrukturę na Gutwinie. Nie tylko bagna i piach.
Każde miasto ma obiekty rekreacyjne a nasi hamulcowi chcą dziką łączkę i staw dla kaczek.
Nie dla hamulcowych. Tak dla rozwoju miasta.
Jeśli zatrudniacie kogoś za minimum socjalne, to jest to nieprawidłowe!!!
Pracownikowi należy się wynagrodzenie minimalne, które obecnie bardzo wzrosło i nie dajcie się oszukiwać.
Wynagrodzenia minimalnego lokalna władza nie zmieni, bo to kompetencja Rządu!
Komitet Pana Górczyńskiego podzielił się teraz na dwa komitety. Znaczna część Radnych jest w jednym z nich i mniejszość w drugim.
Jest też prawicowa alternatywa dla komitetów po Panu Górczyńskim
W lokalnych konsultacjach mieszkańcy poparli przebudowę Gutwinu.
Jeden radny od rozwoju nie popiera ale to mniejszość chyba skoro w konsultacjach projekt uzyskał poparcie
13:09
O jakich konsultacjach piszesz?
Jaki kolor samochodu mi kupiłeś za moje pieniądze?
By coś zrobić na Gutwinie to trzeba zacząć od oczyszczenia wody i zastanowić się czy ta woda w ogóle będzie.
Była już rewitalizacja Brodów za grube miliony. Jak się skończyło?
Do wody wejsć nie można a latem śmierdzi na odległość.
Konsultacje mają być konsultacjami a nie z góry założonymi planami dopuszczającymi dwie czy trzy wersje projektu.
Pomimo, że konkurencja stara się zdykredytować Perspektywę, to bardzo bardzo słabo jej idzie. KWW Tak. Dla samorządu, stara sie pieniędzmi zagluszyć rzeczywistość. Przez 8 lat Panie i Panowie robili tyle ile Jarosław im pozwolił. No właśnie nie słyszałem ani słowa od nich o swoim koledze i pracodawcy. Przecież to on was poobsadzał na stanowiskach, a efektem jest parę tysięcy ludzi mniej w Ostrowcu. Słuchałam Wójcickiego, Libudy, Bednarskiej i Kwiatkowskiego. Ci ludzie wiedzą o czym mówią. To merytoryczni praktycy a nie zasiedziali urzędnicy. Wójcicki zna odpowiedzi na każde pytanie, jeśli chodzi o temat którym się zajmuje, bardzo miły człowiek. Pani Bednarska to klasa i kultura sama w sobie. Przemiła osoba. To są Ci ludzie, którzy tworzą bardzo dobry zespół.