Jeden pan z tych perspektyw to jest chyba opętany przez jakiegoś demona,tyle zła co wylewa na socjal mediach krytykując wszystko i wszystkich spoza tej formacji czy jak to zwał to ludzkie pojęcie przechodzi.Az nie wypada .
No widać zawiść i chęć władzy na siłę w tych ludziach. Aż strach pomyśleć ich postępowanie. Tacy są najgorsi.
16:02
Moje Miasto Ostrowiec, tak nazywa się ten komitet wyborczy. Wszystkie informacje są na oficjalnych stronach rządowych.
Projektem możesz nazywać sobie kogoś, kto takowy zakłada na chwilę, aby zdobyć władzę, a później czerpać z tego wymierne korzyści takie jak łapówki, stanowiska. Moje Miasto Ostrowiec ma wolną Polskę i Polki/Polaków w sercu i to jest punkt wyjścia dla działań tej grupy ludzi.
Trudno sobie wyobrazić, że po Górczyńskim i jego ekipie może być gorzej, a jednak, to właśnie perspektywa.
Ten łysy udający wielkiego biznesmena nie wzbudza zaufania. Nie mówiąc już o tym że jest tam też pan Dasios. Nie, nie zagłosuję na tych ludzi.
Perspektywa nic nie zmieni. Najlepszym dowodem jest głosowanie radnego Stelmasika za kredytem długoterminowym w wysokości 30 000 000 zł. A przecież jest taki anty obecnie rządzącym, no chyba nie do końca. Odsyłam do transmisji Rady Miasta z 30.01.2024, to głosowanie pod koniec około 1:38:45. Widać jak ładnie podnosi rączkę.
W punkt 18:15. Wystarczy obserwować sesje by wiele się dowiedzieć.
Jak może być anty skoro przewodzi komisji.
Gdy przewodniczący Stec był anty, to przestał być przewodniczącym
Dlatego macie mój głos 17:36. Tylko KWW Moje Miasto Ostrowiec. To prawdziwa zmiana.
Brawo jak by wygrał Dasios to wiadomo że wszystko w strachu bo wywali wszystkich na zbity pysk i czego bardzo mu życzę chociaż za bardzo za nim nie przepadam ale co tam za taką posługę to idzie go polubić
Ja też nie przepadam za Dassiosem, ale jakby zainteresował się sytuacją w MEC-u w związku z wynikami konttoli Nik-u jeszcze przed wyborami, to pewnie bym zagłosował. Na razie szumnie zapowiadane przez Perspektywę porządki w mieście nie mają żadnego pokrycia w faktach. Trwa kampania wyborcza, protokół z kontroli NIK-u dostępny jest w internecie, a tylko Pan Duda go skomentował.Tak dla samorządu z Panem Łakomiec brak reakcji, cisza; Perspektywa cisza. Sytuacja kuriozalna: mamy w Ostrowcu najwyższe stawki za ciepło w regionie a kontrola NIK-u wykazała, że MEC płaci za miał wysokiej jakości a otrzymuje miał o zaniżonych parametrach, czyli tańszy. MEC nie korzysta przy tym z prawa do reklamacji. Straty MEC-u mogą być liczone w milionach złotych, bo jak ujawnił NIK w protokole pokontrolnych, większość z badanych próbek miału nie spełnia norm jakościowych. Ceny za ciepło z MEC-U są ważne dla większości mieszkańców i powinny być głównym tematem wyborczym a a praktycznie nie jest poruszany nawet przez Perspektywę, która zapowiada czystki w spółkach.
Ujadajcie jak pieski w tej perspektywie a nic sobą nie reprezentujecie prócz czarnej kampanii te czasy już minęły . Jesteście słabi
Ja nie przepadam za masochizmem.
Grek już pokazał co może jak był viceprezydentem przez kilka lat
To na kogo zagłosujesz i dlaczego?