Kupisz, czy o drogę pytasz 14:01 ?
14:30
Wraz z Rodziną zagłosuję na Perspektywę, bo wierzę, że zmienią na lepsze Ostrowiec Świętokrzyski.
Za dychę?
Czemu dobrzy do miasta skoro nie nadawali się do Sejmu i Senatu?
Nie zaniżajmy oczekiwań mieszkańców
Skoro już uprawiasz takie pomieszanie z poplątaniem, to ja tu widzę tylko plusy - nikt nie startował z PiS.
I już się zaczyna wylewanie pomyjów. Jak ja to lubię w polakach
Może sie nie dostaną, ale ludzie powytykają palcami.
Rozgrzebią wszystko.
Uciekinierzy z KWW JG i wyjście błyskawice z ulic nie będą miały mojego głosu nigdy.
Nigdy nie zagłosuję na tych ludzi. Kto ich zna wie o co chodzi
21:43
A pan ich zna? Ja nie do końca wszystkich , ale na nich zagłosuję.
Nie wszystkich , ale kilka osób poznałem jako pracownik pewnego sklepu i mam złe doświadczenia z tymi osobami
Na razie widzę 2 mankamenty Perspektywy: 1) kandydat na prezydenta w osobie Pana Dassiosa, który nie sprawdził się na stanowiskach publicznych, które piastował w ostatnich kilkunastu latach 2) brak zainteresowania problemami mieszkańców Ostrowca, a w szczególności chyba najważniejszym - najwyższymi w województwie cenami ciepła z MEC-U. NIK jak na dłoni ujawnił w czasie kontroli patogię MEC-U przy zakupie miału a Perspektywa temat celowo chyba pomija, chyba żeby się komuś nie narazić. Krótko mówiąc Perspektywa chce uchronić obecne układy, podobnie jak Tak dla samorządu.
21:49
Perspektywa nie opublikowała jeszcze swojego programu wyborczego a ty piszesz już o jego mankamentach?
Poczekaj , chwilę cierpliwości.
Pozniej komentuj , krytykuj bądz chwal.
Sobie a muzom :)
Programy, a realizacje.
100 konkretów, a 100 przenośni na 100 dni.
Na szczęście macie jednego kandydata, który jest doskonały w zarządzaniu.
Głosuję na Perspektywę, nie mam nic do stracenia a zyskać można dużo
22:16
O, tak, ten Pan umie się urządzić.
Oby tylko nas nie urządził.
22.11 chłopie to na co czeka ta twoja Perspektywa? Do wyborów kilka tygodni a wy dalej rżniecie głupa.
Chyba czas najwyższy by ludzie dowiedzieli się co planujecie robić . No chyba że chcecie tylko brać kase