09:42
Dlatego trzeba zmienić prezydenta i radę miasta , by zaczęli wreszcie reprezentować suwerena a nie partyjnych kolesi zasiadajacych w społkach miejskich.
Czas na wybory , na zmiany.
Jedyną zmianą na lepsze jest Moje Miasto Ostrowiec.
Dokładnie tak 12:15. Mają mój głos.
Więc głosujmy na Perspektywę i Moje miasto.
Dwie realne siły ktore chcą zmian na lepsze w Ostrowcu Świętokrzyskim.
xD
Chyba sobie jaja ktoś robi. Perspektywa to ci co zabrakło dla nich miejsc w Tak dla Samorządu
19:44
Jaja to sobi robisz ty.
Nie obrażaj ludzi dla których nie do zaakceptowania są rządy ostatnich lat kw Górczyńskiego.
Wymień chociaż jedno nazwisko z twojej chorej wyobrazni a zapewniam cię , że spotkasz się z tą osobą w sądzie.
19:44
Podaj choć jedno nazwisko.
Spotka cię niemiła niespodzianka.
Żadnej Perspektywy jako trzeciej drogi 08:53. Nie ma takiej opcji.
:) wiedzą gwarantem niskich cen?
Powiedzcie to lekarzom.
Nie wiedzà jak brać mniej.
Rozgonicie tè pajèczynè?
Czy W .Stec należy do Perspektywy ?
Ooo ten dobry. "Wygrywał" przetargi w UM na nie małe kwoty i latami klaskał jedynemu a teraz się rozglądał. A idź pan w pi...
Nie znam człowieka ale nie wzbudza zaufania
Irytujące w tej Perspektywie jest to że niektórzy kandydaci na radnych wyśmiewają i wytykają swoim kolegom którzy obecnie nie stoją z nimi w jednym rzędzie (a stali )jakieś błędy i zmianę ugrupowania pod którym teraz startują . Po pierwsze to kupy się nie trzyma bo prawie każdy u nich jest skądś i ma swoją historię.Co chcą tym uzyskać ?Trudno powiedzieć... Można się tylko domyślać. Po drugie pod desperację to trochę podjeżdża Nie świadczy to dobrze ani personalnie o typach jak również nie dodaje to punktów prawości i wiarygodności całemu stowarzyszeniu. Pokory trochę panowie.
23:06
Pisanie czu mówienie prawdy jest brakiem.pokory?
Perspektywa piętnuje błędy obecnie rządzących i mówi takim standardom stanowcze NIE.
Ale cena ciepła spadnie BEZ udziału Perspektywy :) To możecie odhaczyć z programu, bo sprawa już jest załatwiona.
https://ostrowiecka.pl/2024/02/22/cieplo-bedzie-tansze-o-polowe/