Mam takie samo zdanie 22:43. We mnie też ten człowiek nie wzbudza zaufania.
Załóż firme, daj dobry produkt i cenę i też będziesz wygrywał. Nawet bez klaskania
Kiedy promocja na paliwo w BP?
O jakich Ty znajomościach mówisz? Wiesz jak wygląda przetarg? Oferenci dają cenę i kryterium wyboru jest najniższa cena. Potem jest to publicznie ogłaszane i każdy może sprawdzić kto co zaproponował i kto wygrał.
To prawda. Przetargi da się wygrywać. Chociaż z tym produktem no to nie tak do końca. Mam w szafce jeden kubek od tego kandydata. Nadruk zmył się za pierwszym razem
No nie gadaj.
Naprawdę uszkodził się nadruk tak, że już go nie ma?
Ale piszecie bzdury , aż boli. Czemu nie reklamowałeś kubka tylko teraz chrzsnisz bzdury ?
Daj spokój ;) ja bym jeszcze dodał, kubek był krzywy i miał dziurę ;) masakra czego się nie robi dla polityki...
Dostałem go jako prezent. Bez sensu mówić komuś kto zamawiał by mi wymienił. Daj spokój. Liczył się gest tej osoby.
Ale cieszy mnie Twoje poruszenie i zainteresowanie tematem.
Nie ośmieszaj się 22:51.
Bardzo agresywna ta Wasza polityka .Fajni ludzie którzy są u Was wiele tracą przez działania jednej czy dwóch osób .
Perspektywa ugra w tych wyborach bardzo dużo.
Brak wypowiedzi wyrazistych ludzi chociażby nawet Stelmasika Steca Karwinskiego na konferencji . Prezentowani kandydaci na radnych nie wiadomo o co im chodzi, wypowiedzi niespójne nie jasne ,nie przekonali mnie Prowadząca pozytywnie odebrana uratowała wszystko .Reasumując nadal nie wiem czego miałbym na Was głosować. Przepychanki na forum trochę jak dzieci w przedszkolu
I ktoś ma Ci uwierzyć że nie jesteś od Gorczynskiego albo Pis
00:19
Przedstawianie błędow obecnej władzy, chęć zmian w mieście które umiera, nazywasz dziecinadą?
Przedstawcie sposoby na dokonanie tych zmian.
Dobrymi chęciami jest wybrukowane piekło.
https://sjp.pwn.pl/ciekawostki/haslo/Dobrymi-checiami-pieklo-jest-wybrukowane;5541956.html
I ktoś ma Ci uwierzyć że nie jesteś od Gorczynskiego albo Pis