Twoja podejrzliwości może być oznaką choroby 10:24. O co Perspektywy-stanowcze NIE.
00.34 ty i tak nie jesteś naszym wyborcą, ponieważ bije po oczach od ciebie uwielbienie PiSu. Nic nie zrozumiałeś kompletnie. W takim razie.... coż, głosuj na Jarosłąwa Czarneckiego z PiS tuza intelektu.
Nie będę waszym wyborca ponieważ jesteście odpychający. Powinniście zmienić marketingowca. Obrażanie ludzi tylko dlatego, że popierają taką czy inną partię nie jest dobrą drogą do zdobywania większej ilości głosów. Pan od reklamy tego nie wie ? Nie rozumie ?
No i dobrze ,niech wejdzie trochę nowych ludzi do rady miasta.
Jeśli chodzi o to stowarzyszenie powinni zapoznać się z pojęciem tzw zdrowej rywalizacji . Dla przypomnienia ...
Motywuje nas, napędza do działania i przybliża do osiągnięcia wyznaczonego przez nas celu, jednak nie kosztem innych. Zdrowa rywalizacja cechuje się tym, że osoby ze sobą rywalizujące nie podstawiają sobie nawzajem nóg i nie dążą do wygranej za wszelką cenę.
Nowi ludzie pod starym przywództwem, powodzenia.
Dokładnie mam takie same spostrzeżenia 13.49 . Kampania niczym spod sklepu w Wikowyjach
14:12
Mówienie prawdy o ostatnich latach nierządu sprawia ci taki ból?
Zdrowa rywalizacja jest wtedy gdy gra się uczciwie.
Nim zaczniecie mówić o przyszłości najpierw rozliczcie przeszłość.
Zacznijcie pracować nad swoim nowym programem bo czasu Wam braknie przez to rozliczanie przeszłości innych.Mieszkańcy Ostrowca mają rozum i kazdy podejmie decyzję według własnego sumienia. Na nic nie zda się wymuszanie na konkurencji robienia publicznych rachunków sumienia bo zwykli ludzie tacy jak ja oceniają swojego kandydata jako człowieka nie jako polityka .Wiec pierwsze wrażenie jeśli się kogoś nie zna jest najważniejsze. Pycha nie pomaga
Przyznaję Ci rację: kandydata należy oceniać w pierwszej kolejności jako człowieka. Chyba nie masz problemów z oceną prezydenta Górczyńskiego jako człowieka z kilkunastoma zarzutami prokuratorskimi, które wg oceny sądu potwierdzają z bardzo wysokim prawdopodobieństwem popełnienie przestępstwa. A jak można ocenić prezydenta Łakomca, najbliższego współpracownika prezydenta Górczyńskiego, który dba o zachowanie jego interesów w mieście?
Może poczytaj o prezydencie Sopotu? Tam też było dużo poważnych zarzutów. I co?
Zarzut to nie wyrok.
Najlepszy przykład - okropny los Tomasza Komendy.
18:23, no i kudłaty z Sopotu, raz, drugi, zaprosił do restauracji sędziow Tuleję i nie tylko i zarzuty znikły. Podobnie europslanka Magdalena A. Gdańskie wolne sądy tak szybko orzekały, aż się zarzuty przedawniły.
Nikt nie powinien być oceniany przez pryzmat nie swoich błędów takie jest moje zdanie .
A moje zdanie jest takie, że kto z kim przystaje takim się staje
A może coś poczytaj?
Piszemy "przestaje".
16:29
By mowić o przyszłości należy rozliczyć się z przeszłością.
,, Dycha wystarczy " nie wystawia wam dobrej cenzurki a zmiana nazwy klubu nie wnosi nic pozytywnego.