Nawet z teraźniejszości nie chcą się rozliczyć np. z kontroli NIK-u w MEC-u. Chodzi o uzyskanie odszkodowania od dostawców za dostawę miału o zaniżonych parametrach.
Śmiać mi się chce, jak Perspektywa deklaruje rozliczenie tego miału :)
Może jeszcze dług w MEC zlikwidują, bo się chyba już ponad 20 000 000 zł na minusie uskładało? :)
Rozliczenie MEC-u z kontroli NIK-u może powinien dokonać stosowny organ, który sprawdzi czy nie doszło do przestępstwa.
Wardyńskiego może czeka na zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia.
Tylko trzeba wziąć długopis i je podpisać.
Stowarzyszenie ma gotowy przepis na sukces w kampanii.
Przecież jeśli wygrają, to ich człowiek będzie musiał zjadać tę żabę
No tak rozliczenie spółki. I co to da, to zawiadomienie?
Ja Was na serio nie rozumiem. Powstała nowa siła. W jej skłądzie znajduje się dwóch ludzi którzy byli u JG. Ośmielili i odważyli się zbuntować. Ludzie chcą zmian. A wy szukacie dziury w całym. Pogadajcie z tymi ludźmi. Możecie przecież zadawać konkretne pytanie. Mają stronę na FB. Ja im dam szansę, bo mam dość tego co się dzieje
11.05 a jak sie zbunrowali to z posadek zrezygnowali czy nie???
A ja im nie dam szansy bo mają ludzi od JG. Dlaczego ich nie wyrzucicie?!
Ja im nie dam szansy. Nie sprawiają dobrego wrażenia, obrażają innych. Od takich z daleka. Słaba strasznie ta Perspektywa. W dodatku lewicą zalatuje, pioruny i te sprawy. Nie.
Nic na siłę. PiS też musi mieć parę głosów
12:09
Takie same mam odczucia. Obrażają tych, którzy śmieli mieć inne zdanie niż oni. Widać, że gdyby nie daj Boże wygrali, z nikim nie będą się liczyć, z nikim się nie dogadają. Kto nie jest z nimi, nie istnieje. Tak prowadzona agresywna kampania niczego dobrego nie przyniesie.
14:29
No patrz, jaka ta Perspektywa bezczelna...
Przyszli nowi ludzie i nagle chcą uczciwości , otwartości , budowania standardów które będą służyły wreszcie miastu i jego mieszkańcom.
Nie dość , że chcą tego byśmy uczciwie pracowali to czepiają się jeszcze ciepłych posadek naszych bliskich, upominają się o niższe ceny C.O , zakaz bycia w RN partyjnych notabli , prezydentów innych miast.
Co to ma znaczyć , dlaczego chcą zburzyć nasz sielski nastrój?
Nie chcemy ich i jej nowej uczciwej Perspektywy.
Świnki które chcą być dalej przy korycie...
Niższe ceny CO już zapowiedział prezydent.
Perspektywa nie jest do tego potrzebna.
-
https://ostrowiecka.pl/2024/02/22/cieplo-bedzie-tansze-o-polowe/
"Wiceprezydent Artur Łakomiec powiedział, na zebraniu Rady Osiedla Sienkiewiczowskiego, że być może już w marcu, a najpewniej od 1 kwietnia 2024 roku ciepło dostarczane przez Miejską Energetykę Cieplną, będzie tańsze o 50 proc., a dla niektórych odbiorców nawet o 60 proc."
16:49
A mowił pan Prezydent o nieprawidłowosciach w MEC stwierdzonych przez Najwyższą Izbę Kontroli?
O zakupach miału bez atestów i ze zbyt niską kalorycznością?
Ktoś poniósł za to konsekwencje oprócz mieszkańców którzy płacili zawyżone rachunki?
Zwykła nowa klika ze starymi wyjadaczami którzy wiedzą jak to działa
Kto się zbuntował?
Za bunt posady i funkcje w komisjach?
Tylko Stec się zbuntował i stracił natychmiast funkcję w komisji.
Pozostali nic nie stracili