Nie odważyli się. Sprawdź daty.
Można się pomylić
Nie dwie. To już było ustalane wcześniej. Nie zbuntowali się tylko ich współpracownik chował koperty na nagraniu.
Ja mam prawo im nie ufać no i z tego prawa skorzystam.
Po za tym słabe są te żebro lajki: ja im dam szansę.
Żeby się działo to trzeba rewolucji. A i jedno i drugie ugrupowanie opowiada hasła że nie czas na rewolucję.
To na co czas?
Robicie z Ostrowca skorumpowaną Ukrainę
15:24
„Nie ma większej nieprzyzwoitości nad ignorancję, ani rzeczy bardziej przykrej nad obcowanie z prostakiem
17:44
Nie sądziłam , że pisanie prawdy aż tak bardzo boli...
Bardzo fajnie ,że Łakomiec obniży rachunki za ciepło, szkoda że na wiosnę. Działa jak Obajtek ?
Pytanie czy obniży i o ile obniży ceny c.o
Dziś płacimy najwyższą w województwie cenę za ogrzewanie a prezes MEC w nagrodę zarabia tyle co Prezydent RP.
Pytam otwarcie, czy to nirmalne?
Zarobki Prezesa MEC-U są wysokie, bo przecież firma jest dobrze zarządzana, co potwierdziła kontrola NIK-u. Brak złożenia reklamacji na dostawę miału o zaniżonych parametrach i możliwość utraty paru milionów złotych, jak się ma znajomego prezydenta też można przeżyć. Mieszkańcy wszystko pokryją.
No tak,ostrowieckie bagno...
Prezes MEC ktorego spółka przynosi ogromne straty, przy największych w wojewodztwie cenach c.o zarabia tyle co Prezydent RP.
Pytam, gdzie jesteś Prezydencie Ostrowca Świętokrzyskie, gdzie jesteście radni tego miasta?
Dlaczego nie dbacie o intesy mieszkancow?
Pora to zmienić.
Sympatyk stowarzyszenia Perspektywa.
Perspektywa ,,rozległy widok"...chyba na kręcenie lodów
Za CO płacimy wiele lat takie ceny. Wiele lat powstawał i powstaje zadłużenie MEC.
Miał od lat jest kupowany jak każdy już wie.
-
Co zrobili radni w tej sprawie przez te lata?
Przecież masz perspektywo dwóch radnych. Dlaczego milcza w temacie MEC?
22:09
Naprawdę chce pan/ pani najwyższych w województwie cen C. O i zadłuzonego po uszy MEC z prezesem zarabiającym tyle co Prezydent RP?
Pytanie jest proste - radni zrobili coś czy nie zrobili w tej sprawie?
Musicie czymś innym straszyć, bo od wiosny powyższe się zmienia.
22:26
Co sie zmienia?
Prezes bedzie zarabiał mniej niż prezydent RP?
Zarząd przy ogromnej stracie finansowej bedzie nas doił na kwotę mniejszą niż 500000 słownie ( pięćset tysiecy złotych ) ?
Czy moze Stasiak który został skazany za korupcję dostał wreszcie zakaz dostaw miału do ostrowieckiego MEC?
Tu mógłby pomóc jedynie SuperZbigniew. Niestety on sam zarabia ponad 530 000 zł. rocznie, więc nie wiem czy chciałby bawić się w takie drobniaki.