No cóż, póki co król lew jest całkowicie niewinny.
Jak się go świta bała tyle lat, to samo o nich świadczy.
Czy były pytania o kontrolę Nik-u w MEC-u, która wykazała nieprawidłowości przy zakupie miału- brak składania reklamacji na słabej jakości miał, co jest działaniem na niekorzyść spółki i mieszkańców, a na korzyść dostawców.
23:14
Prezydent stwierdził , że gdyby były duże uchybienia to sprawą zajęłaby się prokuratura.
Nie przekonały go również informacje czlowieka z Perspektywy o bajońskich zarobkach zarządu mec które wg. oswiadczeń wyniosly w 2022r.ponad 600000zł.
Dzisiaj Perspektywa udowodniła, że nie po drodze im z KW Tak dla samorządu.
Możemy być pewni , że beda walczyć o lepszy byt mieszkańców Ostrowca Świetokrxyskiego.
Tak obserwuje Was i co widzę ?Chamskie odzywki i krytykowanie swoich przecież kolegów .Dlaczego tak wygląda kampania w wykonaniu męskiej części Waszego stowarzyszenia a dokładniej dwóch czy trzech panów ?Żenujące to jest .Szkoda bo fajnych ludzi macie i przez takich typów całe stowarzyszenie traci. Chyba że to taka strategia przyjęta jednak mnie prywatnie nie przekonuje wręcz przeciwnie odpycha.
07:42
By się odnieść do pani/ pana wypowiedzi należy podać szczegóły.
Pozdrawiamy, Prespektywa.
Należy podać szczegóły?No proszę Pana . Chyba jasno są napisane moje spostrzeżenia.
Nazwiskami mam wymieniać ?
Nie znam nazwisk .
Odnieść można się tylko do własnego sumienia i ewentualnie porozmawiać z kolegami. Wciąż zapraszacie do dyskusji to miłe i się ceni ale ja proponuję przedyskutować ten temat u siebie wewnętrznie . Bo jest nie smaczny grzecznie mówiąc . I proszę potraktować to jako dobrą radę neutralnego wyborcy który szuka swojego kandydata.
08:08
Dziękujemy za dobrą radę.
By odnieść się do pani/pana wypowiedzi musimy znać szczegoły.
To , że merytorycznie krytykujemy obecną władzę, stając w obronie mieszkanców Ostrowca Swiętokrzyskiego nie znaczy, że komuś ubliżamy.
Jeżeli panią / pana uraziły nasze wypowiedzi to możemy jedynie przeprosić.
Pozdrawiamy Perspektywa.
Mam tak samo jak Ty 07:42. Marketing słabiutki.
Teraz im nie po drodze z KW po całej aferze z prezydentem a wcześniej jakoś się nie sprzeciwiali… najłatwiej uciec i udawać że nie miało się z tym nic wspólnego! Szacunek dla tych którzy zostali i działają nadal dla miasta.
Nie mogę też czytać o tym że ludzie z Perspektywy nie pchają się do urzędu i nie zależy im na wysokich wynagrodzeniach… rozumiem że będą społecznie pracować dla miasta ?
tyle było nadziei i już po. Szkoda
08:08
Popieram w 100%. Lepiej nie można tego ująć.
Od miesiąca obserwuje stowarzyszenie Perspektywa.
Jestem mile zaskoczony ich merytoryką i walką o normalność w tym miescie.
Cieszę się, że poruszają problemy mieszkańców Ostrowca i wypominają błedy rządzących.
Ktoś z państwa krytykujących był wczoraj na zebraniu rady osiedla piaski - Henryków?
To jeden z czlonków Perspektywy ( odważny gość) zarzucił prezydentowi brak przeciwstawienia się bajońskim pensją zarządu i rady nadzorczej MEC która kosztuje nas prawie 1mln rocznie. To oni powiedzeli , że nie jest stać nas emerytów na ogromne rachunki za ogrzewanie.
Perspektywo nie przejmujcie się nieprzychylnymi komentarzami.
Wy nas wspieracie - my zagłosujemy za wami w wyborach.
Bicie piany. Ceny ciepła to gorący temat i dotyczy wielu mieszkańców, dlatego zbijany jest na nim kapitał wyborczy.
Dlaczego Perspektywa nie wpisze do swojego programu obniżki uposażeń dla zarządu MEC i CO? Tylko udaje działanie zmniejszeniem liczby członków RN, gdzie taki jeden członek pobiera uposażenie w granicach średniej krajowej. Zarząd, tam trzeba szukać oszczędności, ale w tym temacie cisza.
10:18
Zapewniam Pana , że Perspektywa przedatawi swój projekt obniżenia kosztów funkcjonowania spółek miejskich.
Na wczorajszym spotkaniu rady osiedla Piaski - Henryków przedstawiciel naszego stowarzyszenia pan Sidowski wytknął władzy miasta ogromne zarobki prezesa i rady nadzorczej MEC które rocznie oscyluję w granicy 1 mln złotych.
Temat ten będzie przez nas jeszcze wielokrotnie poruszany.
Pozdrawiamy , Perspektywa.
Zniszczyć człowieka jest bardzo łatwo , wystarczy odpowiedni dobór słów ,naprawić go jest sto razy trudniej . Myślę że to hasło powinno być przewodnim podczas kampanii wyborczej
10:23
Wciąż nie znamy kontekstu pani/ pana wypowiedzi.
Jeżeli ktoś ze stowarzyszenia mówił nie prawdę o kimś bądź swoją wypowiedzią naruszył dobre imię tej osoby to przecież można tą osobę podać do sądu.
Stowarzyszenie Perspektywa , niezależnie od krytyki będzie stała w obronie mieszkańców Ostrowca Świętokrzyskiego.W sposób merytoryczny będzie piętnowała kolesiostwo , czyny niekorzystne dla miasta i jego mieszkańców.
Dziękujemy również pani/panu z 09:43 za ciepłe słowa skierowane do członków naszego stowarzyszenia.
Zapewniamy , że zawsze będziemy stać w obronie ostrowieckich emerytów.
Pozdrawiamy Perspektywa.
xD kolesiostwo.
Wiecie o co chodzi. Prawa ręka
Myślę, że rozmowa z tym trollem broniącym albo pis albo układu nie ma sensu. Nikt nikogo z perspektywy nie obraża. A że czasem prawda boki to cóż. Może warto mówić co jest białe a co jest czarne , a nie mówić tak jął szef uważa. Wodze ,że prawda o mec bardzo zabolala i co więcej wiceprezydent NIE MA NA TEN PROBLEM rady. A Perzpektywa ma i proponuje niższe rachunki