Prawda. Niestety uważam, że lata świetności klubu mamy już dawno za sobą. Pan właściciel na FB jest opryskliwy i obraża klientów, odstrasza swoim zachowaniem. Może już troszkę się poddał. Nie piszę, żeby zrobić komuś na złość. Bardzo lubiłam tam chodzić. Szkoda, że akurat zmiana na Muzeum Hutnictwa... Wydaje mi się, że dobrym ruchem byłoby poszukanie innego lokum i zaczęcie od nowa, może przydałby się powiew świeżości. Z chęcią odwiedziłabym "Nowe Perspektywy" albo przewrotnie "Perspektywy OdNowa" ;)
Z tego co wiem lokal po Nic Nowego jest do wynajecia, tam bylaby idealna miejscowka na Nowe Perspekrywy :)
A w Rynku po Margericie ? Choć na taki klub lepsze byłoby bardziej klimatyczne miejsce w starym budownictwie.
Ludzie, "Zmiana Klimatu" w OBK łączy w sobie cechy Perspektyw i dawnego Cafe. Są też kameralne koncerty.
Perspektywy to specyficzna czaso- przestrzeń. Nie da się przenieść tego molochu OBK. Tak jak nie da się porównywać klimatu małej zabytkowej kawiarni do pretensjonalnej restauracji.
11.49 wielki moloch i tyle, brakuje klimatu malej knajpki ze scena
ja uważam , że Ostrowiec to spore miasto a w zmianie klimatu jest miejsce tylko dla ''garstki '' jego mieszkańców i jeśli chodzi o przestrzeń i cenowo
może dlatego bilety droższe bo ich mniej ;) potrzebne perspektywy
pomyłka nie muzeum hutnictwa.to nie po perspektywach po w/w ,,knajpie,, kino muzyczne muzeum w innym skrzydle /nic by nie dało trzymac tego przybytku na sile facet sie ,,wypalił,, żyje wspomnieniami ,choc ego na bogato tylko ,,nos,, nie tean
liczy się muzyka a nie sympatia lub jej brak do organizatora, jeszcze się taki nie urodził co każdemu dogodził