Razowy z Denkowa jedyny tak dobry w mieście.
A dlaczego ją zamknęli przecież miała klientów na miejscu, brały też ostrowieckie sklepy i nie tylko: Kunów, Ćmielów, Starachowice, Skarzysko ?
Mnie smakuje. W piekarniach też tak pieką gościu 10:38.
przetrwała komunę, pazerny kapitalizm nie.
już wiecie dlaczego "jesteś tym co jesz" i dlaczego w Polsce umiera na nowotwory tyle ile umiera. Jedźcie dalej jakieś badziewia i karmcie tym swoje dzieci, a później się dziwcie, że jest jak jest.
PS. Każdej normalnej piekarni szkoda, ale to nie wina piekarni, że przestaje działać, tylko ludzi, którzy wolą tańsze i gorsze.
Nie wiemy dlaczego ta piekarnia ,została zamknięta, ale to bardzo smutna wiadomosc. Rodzinny zakład z tradycjami, działający jeszcze przed wojna, wspaniałe wypieki.
Podobnie jest z nowymi "polskimi" ziemniakami w styczniu czy "polskimi" pomidorami w grudniu.
Dobrze napisane. Świadomość konsumencka w naszym kraju jest niska.
Tańsze owszem, ale czy gorsze ? Polemizowałbym 12:48.
Poczekaj kilka lat, żołądek da Ci odpowiedz
Prawdą jest że jak robię zakupy w biedronce ,to już nie lecę po chleb, specjalnie gdzie indziej i tak zresztą ,pewnie wielu innych ludzi robi tak samo .
Ja tam kupuję chleb w Biedronce i jestem zadowolony. Myślicie, że jak kupicie gdzieś indziej to będzie inny ? Co najwyżej ceną się różni, niczym więcej.
Jak się ktoś nie zna to dla niego wszystko jest identyczne.
2021-05-10- jesteś przykładem małej świadomości klienta, zapamiętaj, że cena jest wyznacznikiem jakości każdego towaru! Producentowi zależy na zbycie, dlatego produkuje tanio!!! A tanio będzie wtedy gdy będzie chemia, wszystko co naturalne,wyprodukowane "po bożemu" czyli zgodnie z tradycyjną recepturą ,na zakwasie a nie na drożdżach jest zdrowe!!!Polecam wyroby z Tartarugi!!! Tylko i wyłącznie,tam piecze się na zakwasie Ziemnicki piekł na drożdżach, dlatego chleb do kruszył !Za dawnych czasów chleb miał smak i zapach chleba!
22:01-powinno być.. dlatego chleb się kruszył!!