Dlaczego została zlikwidowana piekarnia,przecież takie było dobre pieczywo,a może udało by się ją uruchomić od nowa?
Ciekawy jestem jaki byłby koszt inwestycji,aby piekarnia na nowo funkcjonowała.
Szkoda mi tej piekarni,że została zlikwidowana.Chciałbym ją reaktywować.Ciekawy jestem jaka jest przyczyna jej upadłości czyżby masówka z marketów?Widziałem przecież,że codziennie był tam ruch.
Rzeczywiście szkoda, tylko od nich chleb kupowałam. Niedługo będzie rok jak się nic nie dzieje.
Próbuj reaktywować, kiedyś też myślałam, ale nie stać mnie na to.
Będę wierna klientką.
Reaktywacja piekarni to jest spore ryzyko,bo można utopić pieniądze,trzeba oprócz opłat normalnych również trzeba zapłacić za sprzęt,lokal,itp,a zyski nie są pewne.
Jeśli nawet ktoś wznowi produkcję to i tak nie ma pewności co do jakości pieczywa. Każdy piekarz ma swoją recepturę i podejście do wykonywanej pracy. Lokal, maszyny to dopiero początek góry lodowej o czym świadczy ilość piekarni i popyt na lokalnym rynku.
Opłacić lokal,za maszyny oczywiście też trzeba zapłacić.Wszystko to są spore koszty,a zysk nie jest niestety nie pewny i żadnej gwarancji nie ma,że on będzie pewny.
Pyszne sa wypieki z biedronki ja takie tylko kupuje mniam mniam