20:02 i ciekawe gdzie będziemy uciekać w którą stronę? chroń nas Panie Boże
Chyba cie pojebalo 12;31 zamkniecie nieba grozi konfliktem globalnym zginie o wiele wiecej ludzi miliony...rosja moze użyc atomu gdy zostanie przyparta mocno do muru....chyba niemasz za duzo iq....
10 lat temu rząd polski oddał bez mrugnięcia okiem śledztwo w sprawie katastrofy smoleńskiej i uznał raport Moskwy. Jak ci politycy PO i inni i usłużni dziennikarze się teraz czują? Przecież już wtedy było wiadomo, że Putin i Anodina kręcą. Ciąg dalszy teraz następuje na Ukrainie i nagle Putin jest be.
Prawda bo to nie był wypadek?
To I na ruskich pójdą atomy jak oni zapoczątkują
Straszne jest to, że Ukraińcy heroicznie walczą w wojnie którą sami przegrają. Strach przed użyciem broni nuklearnej przez putina powoduje, że ten robi co chce. Wprowadzane sankcje są tylko na pokaz, bo Niemcy za gaz i ropę będą karmić machinę wojenną jeszcze długo. Zdumiewa fakt, że polscy obywatele tak ochoczo bronią robienia zakupów w mere (svietafor). Znaczy pomagamy jednym i drugim. I jak się ma do tego akcja aby nie tankować u Obajtka? Tam mogli się zorganizować.
Bayraktar 20:10 - taką masz pokrętną logikę swojego wywodu tutaj, że można uznać, że jesteś rosyjskim elementem siejącym ferment i zamieszanie.
Czyli się potwierdza - dezinformacja, alogiczne sformułowania, sofizmaty.
To dość znane forum, więc nic dziwnego, że i tu siedzicie.
Potwierdza się w twoim móżdżku, twoja teoria. Spłyń, ludziku!
Ale nie mów mi, co mam robić :)
Najważniejsze są spokój i logiczne myślenie w twojej robocie.
Podobno w którejś nie są. Wtedy wypycha się takiego jak najdalej od ludzi.
21:57. 10/10. Też od razu rzuciło mi się to w oko i nowy uczestnik forum zarejestrowany 10.03.br. Taki zbieg okoliczności hahaha
Oni muszą być zarejestrowani, bo podpis jest ważny, inaczej nie zapłacą z ruski trolling.
Ustawa 2069 powinna się nazywać "Za pomoc i dobre serce, nóż Polakom w plecy"