Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Pies

Ilość postów: 71 | Odsłon: 3441 | Najnowszy post
  • Pies

Witam, może ktoś odpowie co to za moda na wychodzenie z psem bez smyczy, zwłaszcza na osiedlu, mój jest większy wychodzę z nim na smyczy i w kagańcu, i zawsze znajdzie się jakiś mały york czy inny mops co podbiegnie i ujada, tragedia. Jestem za całkowitym zakazem wychodzenia z psem bez smyczy!

Gość_EdekzfabrykiKredek
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Pies

Chyba York nie odgryzie nogi :)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ale York podbiegnie do większego psa i zostaną z niego kotlety mielone.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Pies

To nie wychodź

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

I ta dziwna moda na "niby-psy". Wszędzie tylko te pańcie z yoreczkami i innymi szczurkami. Oczywiście bez smyczy, bo po co?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Bo są nieszkodliwe..W porównaniu do Ciebie ale może już Ci ułożyło skoro wygarnales aż na forum. Chociaz mam kota to mi nie przeszkadzają wręcz są zabawne.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Gdybyś miała psa, to byś nie była szczęśliwa jakby go codziennie na spacerze obsiadały te szczurki bez smyczy. Samobójcy... Oczywiście to wina ich pańć.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Puuusiaaaaa sruuuusia....pies jak zapalka a sra za trzech

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Jak sie ma duzego psa to po osiedlu sie z nim nie spaceruje ,proponuje zapewnic swojemu pupilowi wybieg na łace

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Na łąkę też go zabieram, ale nie będę go przecież zabierał tam 4 razy dziennie!

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Popieram! Mam niedużą sukę, ale nie życzę sobie, aby inne psy podbiegały do nas luzem. Zwykle to się pytam właściciela czy możemy podejść, żeby się pobawiły i zwykle nie ma problemu (chyba, że też suka).

Przy okazji, apeluję sprzątajcie gówna po swoich zwierzakach, ja sprzątam.

SCZ
      Zgłoś
      Odpowiedz

Przepisy zakazują wychodzenia na spacer w terenie zabudowanym bez smyczy. Ale tępota tego nie przyjmuje do wiadomości.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Dużego psa to się trzyma jak się ma swoją posesję bo pies musi się wybiegać i bezpiecznie jest.Jak go coś wkurzy to nie urzymasz na smyczy , wyrwie się i może skoczyć na kogoś. Mało ,że męczysz psa to jeszcze zatruwasz życie małym nie szkodliwym psiakom , które to właśnie nadają się do mieszkania w bloku i są nieszkodliwe i zabawne. Ja kiedyś szłam ze swoim małym yorkiem a naprzeciw szła pani ze swoim owczarkiem.York był bez smyczy i nawet nie zwrócił uwagi na owczarka a owczarek mało ,że zwrócił uwagę na yirka to wyrwał smycz z ręki swojej właścicielce i skoczył do mojego yorka.Pytam zatem co miało tu dorzeczy czy york był czy nie był na smyczy? Zresztą może nawet lepiej ,że nie był bo pewnie odruchowo zareagowałabym w obronie jeszcze przed reakcją właścicielki owczarka bo pewnie skończyło by się pogryzieniem mnie.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Kolejna pańcia z yoreczkiem bez smyczy... Pretensje miej tylko do siebie.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

alez ja nie mam pretensji , opisałam bardzo niebezpieczna sytuacje , która prztrafic każdemu się może. Duze psy nie powinny spacerować po osiedlach pełnych mały psiaków, kotów - nie szkodliwych zwierzaków. a tu mało ze nie bezpieczne to jeszcze pretensje ze mała pisia śmiala wejść w droge dużemu silnemu

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

A ta mała "pisia" oczywiście bez smyczy. No comments. Osiedla są pełne małych psiaków, bo zapanowała czerstwa moda na psy-zabawki dla dzieci.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

York wg wielu to zwierze nieokreślonego gatunku i dziwię się jak mężczyźni z takiim wychodzą. Jeszcze kobiecie czy dziecku ujdzie, choć ja bym a takim nie wyszła.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

8.19 dokladnie, facet z takim psem to jak kobieta wyglada

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
KAMO usługi elektryczne
Branża: Elektryka
Dodaj firmę