W prywatnych firmach często przyjmuje się kierowców, którzy za alkohol zostali wyrzuceni z PKS bądź MPK.
Niestety ale to było do przewidzenia. Prywatni busiarze zawsze będą robić co chcą, nie bardzo ich obchodzi Pasażer. Czekasz na przystanku, a busik albo przyjedzie albo nie...szczególnie w okolicach świąt. Również tęsknię za MPK.
Admin szczerą, acz niepoprawną politycznie dla "zbiegów" prawdę zawsze wyłączy.
to po co wsiadasz skoro widzisz ze przyjezdza te 2,3 minuty wczesniej???
zawsze możesz rowerem jeździć jak ci busy nie pasuja
gościu 13.03 słaba ta antyreklama
Coś w tym jest. Wczoraj podjechał na przystanek bus. Chciałam wsiąść, ale nie mogłam otworzyć drzwi. Kierowca mi pokazywał, żeby mocno wcisnąć guzik, ale że dalej nie mogłam otworzyć. Wreszcie sam to zrobił i stał się w stosunku do mnie agresywny. Chciał ze mną wyjść i mi, jak to powiedział, udowodnić, że drzwi mogłam otworzyć. cyt.: Jak pani chce, to zaraz wysiądziemy i ja pani udowodnię, że można otworzyć! Chce pani, to zaraz udowodnię! :) Zapytałam go czy jest trzeźwy, bo był czerwony na twarzy i miał przekrwione oczy, typowe jak po spożyciu. Kazał mi wezwać policję, jak mi się nie podoba. Cały czas zacietrzewiony. Wreszcie wysiadłam, bo powiedziałam, że według mnie jest pod wpływem alkoholu i boję się z nim jechać. Ewidentnie nie był w formie.
A te smrodzace autobusy ze szmatami pod spodem sa jeszcze w mpk?
w tej firmie nie da się na trzeżwo jeżdzić
Każdemu sie należy druga szansa postawcie sie na miejscu ukaranego :/ umiecie tylko osądzać a gówno wiecie :/ za takiego typu komentarze każdy obrażający kierowce któremu sie tak zdarzyło może zostać posądzony o zniesławienie i wam też nie pójdzie to płazem.... piszecie głupoty ,naprewde sie postawcie na kierowcy miejscu bo, naprawde był bardzo fajnym kierowcom tej linii... zawsze można było normalnie wsiąść z uśmiechem do busa :)
Zastanówcie sie nad swoimi wypowiedziami!!!
Człecze o kryształowym charakterze,ten własciciel by za 1euro na sumie pierdział i wszystko w tym temacie.
A ja w przeciwieństwie pozdrawiam takie starszego mężczyznę (z całym szacunkiem za słowo starszego) - pana kierowcę który mi nie raz pomógł przy wsiadaniu/wysiadaniu i jeszcze mu bardzo raz serdecznie dziękuje. Jeśli wiecie o kogo chodzi to mu przekażcie i szefowi też, panie kierowco jest Pan człowiekiem i wielkie dzięki za takie odruchy:))
Gosiu widocznie nie był na kacu dlatego pomógł
Morze jechał nad morze.
Jak tam kierowcy z Trans Katriny?jezdzimy na trzezwo?czy na gazie?bo ja już z wami nie ryzykuje jezdzić i wole jechać MPK.