Przewaznie busami jeżdżą kierowcy którzy wylecieli z pks . za alkochol lub lepkie rece
Teraz nagle wszyscy kierowcy busów są pijani .......oj ludzie zamęt siejecie
19.05 to ty siejesz zamęt, nie wszystkich busów tylko tej konkretnej firmy z wątku trans katrina zresztą niedawno został w tej właśnie firmie złapany kierowca rano który przyszedł do pracy i był na gazie tylko z tego co wiem jeszcze na bazie przed wyjazdem na linie.firma alkoholikow
Ja mimo tego incydentu, który opisałam, nigdzie nie zdzwoniłam. Siedziała w busie tylko jedna dziewczyna, może to ona:) Nie wiem, jakiej firmy bus to był, ale jechał gdzieś za Ostrowiec. Ktoś inny zadzwonił, ale czy to o tego kierowcę chodzi, to nie wiem. :)
Ja raz jechałam tym busem do Bodzechowa i kierowcy przy wydawaniu reszty trzęsły się ręce myśle sobie? kurcze chory czy alkoholik?
No poczytałem i nie ustosunkuję się do innych opinii, ale moja jest taka.
Bus Katrina pasuje mi bardzo do dojazdów do pracy na ul. Kilińskiego, a godziny są dopasowane prawie idealnie.
By ukrócić odpowiedzi typu; co z tego masz, jesteś z katriny itd powiem, że nie znam nikogo z tej firmy, a zwłaszcza szefa a tylko zaj....cie mi pasuje jako dojazd do pracy i niech tak zostanie.
Obserwuję kierowców często. No, czasem przeginają rozmawiając prze komórkę jadąc i takie tam inne rzeczy.
Jednak raczej są kulturalni i nie wszyscy są alkoholikami, a jeśli byli to trzeba dać im szansę na zerwanie z nałogiem.
Ale, jeśli są między nimi tacy którzy mają z tym nadal problem i stwarzają zagrożenie, niestety szef firmy musi zareagować.
Dla szefa liczy sie tylko kasa bezpieczenstwo pasazera nie ma dla niego znaczenia dlatego jezdza na gazie przeginaja czas pracy no i jeszcze gadaja przez tel.podczas jazdy bo nie maja nawet kiedy pojscdo toalety wiem co pisze bo wytrzymalem w tym syfie 4lata oboz pracy zadne przepisy nie sa tam przestrzegane lacznie z bhp.
przepisy pracy i skarbowe rowniez
i ewidentnie nic z tym nie zrobiłaś...
Ten kierowca pil do 4,00 rano a o 7ej wsiadl za kierownice z psem ktory mu uciekl, ma zabrane dozywotnie prawko za recydywe bo w pks tez go zlapali i wylali, wiec pytam czy przychodzac do pracy na baze nikt nie zaeragowal? Dlaczego? Jeszcze go wlasciciel z komendy odebral jakas masakra a najgorsze ze tam jezdzi jego sy... i tez lubi...
Te busy trans katrina to bomba ostrowiecka media powinny sie tym zajac
Gut bus tyle lat jezdz i wszystko w porzadku dbaja o kierowce i pasazera.profesjonalna firma.
Dostal wyrok w zawiasach zenada powinni go wsadzic bezwzglednie do wiezienia ale chociaz grzywna wysoka podobno 15tys jeszcze ta firme powinni ukarac wysoka grzywna.
Zatrudnimy pijakow z pks, mpk
Jaki wyrok ? I kto dostal ?przedsiebiorca czy kierowca ? Przeciez jak ma wyrok nie moze prowadzic firmy transportowej
Nie rozumie po co smarować komus zadek na forum. Skoro widzisz jakies przestępstwo wystarczy zadzwonić na policje logiczne,a nie smarować bzdurne żale.Ludzie to lubia jednak publike taka ich uroda??
Wiesz co policja to dziala dopiero jak sie cos stanie po fakcie