Dokładnie, że też po akcji z kawusią dają się nabierać
Jutro pikieta! Już nie mogę się doczekać ile naiwnie wkręconych przyjdzie? No i kto na czele stanie może ktoś po szkole liderów?
ciekawe czy ci co nawoływali do pikiety przyjdą?
Ta pikieta dotyczy wzmacniaczy gsm na kosciolach?
No i co? Przyszła garstka osób, kilkanaście sztuk z czego ponad połowa to urzędasy z bandy rudego.
Tym panom radnym to należy podziękować
I paru nieprofesjonalnych amatorów z mikrofonami.
na tej sprawie próbują się wypromować ci, co zdecydowali o sprzedaży
To kg sprzedał miał jakiś cel zostawiając młyn bez kompleksowego połączenia go z browarem ,naprawdę trudno to zrozumieć.co do antenki to do młyna i działki przypisane jest co można z tym zrobić z pewnością stwierdzam iż powinna tam być działalności związana z kulturą tkz.uslugi miastotwórcze
Jak obiekt był sprzedawany, to jego nabywca był kumplem. W międzyczasie okoliczności się zmieniły. W mieście pojawiło się CBA, Jarek trafił do Katowic, a właściciel obiektu stał się wrogiem. Zwykła zemsta, w którą są wręcani mieszkańcy przez tych co za to odpowiadają. Na szczęście mało tych protestujących. Młodych nie widziałem.
Zamiast budować nowe mieszkania, lepiej dbać o ruinę. Nie wiadomo czyją i po co?
To chyba pikietka a nie pikieta! Dobrze że żałosny teatr się skończył. Hamulcowe zawsze się muszą znaleźć
Myślę że połączenie właściciela młyna i CBA jest błędne właściciel to gość z góry opatowskiej
19:34/21:12, ten obiekt podobno w międzyczasie został sprzedany.
A mówili że gość jest z wąwozów?