Za ile mogę sprzedać mieszkanie 3 pokoje,kuchnia,łazienka i ubikacja na Os Rosochy!
Musze szybko sprzedać z powodu wyjazdu!
Szybko to można łapać pchły .Jak bedzie kupiec to ok a jak nie to ile kto da
Zobacz na olx to się zorientujesz po ile są mieszkania i sobie porównasz
Proponuję mu kupić za 200 000 3 pokojowe mieszkanie jak taki mądry ale na 100% nie kupi cwaniak na forum.Nawet do remontu nie kupi teraz.
Fatalne te podkowy, okno w okno, ciemnice, podobnie na stawkach. Wszystko zależy gdzie mieszkanie usytuowane. Jak wychodzisz na balkon i kilkadziesiąt balkonów i okien masz tuż przed oczami to fatalna perspektywa.
W tamtym roku musialam podac wartosc mieszkania d o skarbowki. Sprawdzalismy na olx i 300 tys to byl standard.
A ja mam pytanie ile mnie wyniesie koszt wybudowania domu od podstaw salon +2 pokoje kuchnia dwie łazienki bez garażu.400 tyś mi wystarczy?
10.29. Dużo za mało . Jeśli masz już działkę to koszt wybudowania pod klucz (bez mebli )to ok.600 tyś . Jeśli masz pojęcie o wykończeniówce i sam dużo zrobisz to będzie taniej . Akurat zakończyłem budowę i ws ystkie -nawet najdrobniejsze wydatki zapisywałem. A przed rozpoczęciem budowy myślałem że będzie taniej
Za 250.000 to takie już od pół roku stoją na olx. Nie to nie :)
Takie mieszkania w wielkiej płycie chodzą po około 220k
.
250 zapłaciła moja siostra za mieszkanie w wieżowcu które trzeba było odświezyc i trochę wyremontowac