To znaczy że przepłaciła 13:08. Komuś się przydadzą poszczęściło i zarobił.
Tańszych nie trzeba ogłaszać bo schodzą na pniu 18:42. Te droższe wiszą miesiącami.
18:31, ty gołodupcu w innej czasoprzestrzeni się z na znajdujesz.
Ale pitolicie. Zamieniałem ostatnio mieszkania. To co na olx to jakieś baśnie z mchu i paproci.
Mieszkanie 3 pokojowe to 240.000 na Radwana w wierzowcu. I co z tego że wystawione było za 280.000?
Ja kiedyś zamieniłem kota wartego 500 000zł. na dwa chomiki po 250 000zł.
Taka gadka.
Pisać to sobie można wszystko bo papier wszystko przyjmie a cena jest taka, ile kto zapłaci. Ostrowiec to miasto bez przyszłości, więc ceny mieszkań muszą spadać, normalne prawo ekonomii. Dobrze , że jest jeszcze trochę emerytów z przyzwoitymi emeryturami hutniczymi i to jako tako się toczy ale emeryt wiecznym nie będzie i pewne jest , że pustostanów blokowych będzie coraz więcej bo po co kto ma tu przyjść ? Kto wcześniej sprzeda nieruchomość w naszym mieście to wygra a kto wstrzyma to mu pozostanie tzw. dożywotka.
Ja bym niedal w bloku i 100000 jak w klatce,sasiad pier i slychać.Tylko swoj domek z podwórkiem nawet mniejszy a sto razy lepszy od bloku
Możesz wyjść nago i siedzieć i nikt cie niewidzi a tutaj masakra jak w kolchozie doslownie
... i tak możesz sobie siedzieć nago i uczyć się poprawnie pisać. "Nie" z czasownikami piszemy osobno.
Jakbyś nie zauważył, Ostrowiec to miasto, a w miastach są bloki, a nawet wieżowce.
Szok, no nie?
Ludzie myślą że jak mają mieszkanie to już milionnery jak w stolycy. A prawda taka że napompowała się bańka. I niedawno pękła.
Nadal jednak w zaścianku żyjecie marzeniami że wasze klitki są warte miliony.
Jak ktoś daje ci za mieszkanie 200tyś. To bierz bo za chwilę będziesz płakać.