Kim on jest .Obnaża sie na licznych tematach.Zawsze dowala , nie konkretny , nie zrozumiały , bez pomysłu na oczekiwani czytelników fora.Co to za inteligent .Proszę o odpowiedz.Z poważaniem Predator
pismen to działacz PO, nie bede pisal dokladnie ktory, bo sie spali ze wstydu.
Pismen to nie żaden działacz tylko stary dziadek sprytniejszy od młodych cieniasów
żołnierzyk i to plastikowy z kiosku ruchu za złoty pięćdziesiąt.
Ja nie wiem. Niby tak nie lubicie Pismena, a jednak żyć bez Niego nie możecie. Jak nie macie co pisać, albo chce któryś dowartościować się, to wtedy - na Pismena. Gość jest lepszy od niejednego z was, pisze to co myśli i tego się trzyma, a nie jak niektórzy ciągle zmienia zdanie.
Pismen - tak trzymaj.
Lauro jeżeli Pismen pisze prawde, to co bezrobocia nie ma,dzieci głodnych również nie ma, zejdź na ziemie.
Pismen nie pisze prawdy tylko kpi ze wszystkiego i wszystkich. Ma wielką radochę jak komus dokopie i tym się karmi, to jego chleb.W sumie bardzo nieszczęsliwy człowiek.
Ta... prawdę piszę. Chyba tą która była tysiąc razy powtórzonym kłamstwem. takie metody on stosuje jak i ty.
poglądy Laury = poglądy pismena != realnego świata. Tyle w tym temacie.
Mania, podwyższenie nastroju o charakterze chorobowym. Manii zwykle towarzyszy pobudzenie psychoruchowe, przyspieszenie toku myślenia, w skrajnych przypadkach aż do gonitwy myślowej, poczucie mocy, władzy.
Chory dotknięty manią wykazuje dużą aktywność, nie odczuwa zmęczenia, mało sypia, czasem jest pobudzony seksualnie, jest skłonny do dowcipkowania, bardzo łatwo wydaje pieniądze, wszystkie okoliczności interpretuje jako korzystne dla siebie. Występuje również drażliwość, łatwość popadania w konflikty z otoczeniem, poczucie wyższości nad otoczeniem, przesadnie wysoka ocena swojej twórczości i możliwości.
Słabsze nasilenie manii nazywamy hipomanią. Mania jest typowa dla fazy maniakalnej choroby afektywnej dwubiegunowej. Może występować po zatruciach, zwłaszcza narkotykami(opisano pod hasłem leki uspokajające i psychotropowe, środki halucynogenne), rzadziej występuje w schizofrenii i w psychozach organicznych.