No właśnie ty poczytaj. Jedyne co ma wspólnego z biedotą, to ilość składników, która nie przekracza trzech, ze względu na biedę części społeczeństwa.
ty potrafisz zrozumieć tekst który czytasz, bo mam wątpliwości.
Pizza to raczej podpłomyk dla bogatych.
Tylko pamiętać, że oryginalny podpłomyk tylko na kamieniu do pizzy jest pieczony
Aaaa czyli ten patent to sprzedawać najtaniej?
No dobrą kiełbasę ostatnio jadłem. Nazywa się mortadela. Dobra bo tania
10:31 podobno robisz pyszną. Podobno to na placu czerwonym samochody rozdają. Masz piec opalany drewnem, żeby zrobić to zgodnie ze sztuką? Albo od biedy piec do pizzy? Bo jak nie to robisz placka z sosem serem i składnikami, a nie pizzę.
Ja od siebie polecam w kolejności od najlepszej:
Piec i Kocioł w Wólce Tarlowskiej
Per Te w Siennie
Bistro na Focha
To są trzy pizze, które warto zjeść
To jedz i łudź się, że tam mają piece opalane drewnem...
Lepszy patent to sprzedawać podpłomyki.
Może być kilka wersji,
sam podpłomyk;
z pieczarkami, pomidorami i żółtym serem;
z pieczarkami, pomidorami, żółtym serem, szynką, karczochami i pomidorem.
A jak kto chce różne dodatki do wyboru.
Czy w bistro na Focha maja jeszcze pizze?
Czy w bistro na Focha maja jeszcze pizze?
Chyba właściciel próbuje autoreklamy. Żałosne. Sam zachwala swój biznes.
Tu się zgodzę z założycielem wątku bo sam prowadzę interes ,też zszedłem z ceny na swoich pruduktach nie tracąc jakości , klientów przybywa coraz więcej a sprzedaży 2 razy tyle i jestem na plus mimo tej obniżki