Pizza jest dobra (albo bardzo dobra, to zależy od gustów) i jest podobna do niektóre włoskie pizze, ale prowadzi polska para.
Przereklamowana. Dobra, nawet bardzo dobra ale hype ogromny jakby była wybitna a nie jest.
Pyszna pizza w stylu włoskim jest w Black Sheep, byłam baardzo pozytywnie zaskoczona. Cieniutkie ciasto i wyważona ilość składników, polecam.
Sienno na wylocie na Iłżę , bardzo dobra pizza i lokal też bardzo przyjemny. jak najbardziej polecam :)
Oprócz Black Sheep przetestowałem już wszystkie trzy wsomniane pizzerie.
Focha - super pizza, bardzo fajne ciasto, ale sosów to we Wloszech się nie podaje. Tak czy inaczej, najlesza w Ostrowcu, bez wątpienia.
Sienno - bardzo fajne kompozycje, pizza również super, ale ciasto lepsze na focha. W Siennie ciasto bardziej przypomina zwykłe pizzerie. Tak czy inaczej, na pewno warto pojechać, by spróbować. Będziecie na pewno zadowoleni.
Tarłów - tu mnie wyrwało z butów. Taką samą jadałem we Włoszech. Niesamowita pizza. W życiu bym się nie spodziewał, że taka perełka będzie w okolicy i w takiej wiosce, jeszcze przy stacji benzynowej, gdzie zazwyczaj są takie sobie bary.
Podsumowując polecam wszystkie trzy!
Napewno dobrej pizzy nie zjecie w Margericie na Slonku...odradzam normalnie jak z marketu zamrozona...a ceny z kosmosu...
W Ostrowcu na pewno nie ma dobrej włoskiej pizzy. Powstało Per Voi ale jakość i obsługa to żenada. Pizze w większości spalone albo bez smaku. Nie raz zawiedliśmy się. Niby odłączenie się od Sienna i stworzenie im konkurencji ale żadna to konkurencja. Wieczorem lokal świeci pustkami a to o czymś świadczy...
Che fico jest jedynie na terenie Ostrowca pizzerią gdzie podają pizzę na włoskich produktach wysokiej jakości.
Per voi ma też super pizze lecz użyte w niej składniki wydaje mi się, że posiadają deko słabszą jakość.
Co do pizzeri w Siennie to po otworzeniu Per voi jakość w niej drastycznie spadła.