pizza jest naprawdę dobra ale to prawda że jest czasem dużo mniejsza niż zwykle a i ciasto raz niebo w gębie a raz jak guma, nie wiem od czego to zależy ale rozmiar na pewno coraz mniejszy :/ nie lepiej podnieść cenę na 12 zł i robić taką jak zawsze niż ją zmniejszać?
Czasami pizza pyszna a niestety coraz częściej jak z gumy i rozmiar coraz mniejszy. Też myślę że lepiej podnieść cenę i zachować dotychczasową wielkość
NAJLEPSZA JEST ROMA A RESZTA NA MIESCIE PORAZKA STRASZNA I PO 30 ZL DO TEGO
Uwielbiam pizzę z Romy, ale to nie jest pizza włoska tylko polska. Twoje porównanie jest z dupy.
Po dzisiejszej konsumpcji jesteśmy bardzo zawiedzeni. Ciasto ok, ser ok, ale pieczarek prawie nie było. Pod serem znaleźliśmy wprawdzie jakieś drobne cząsteczki (maleńkie cienkie paseczki) pieczarek, ale to zdecydowanie za mało. Przypuszczamy, że na jedną pizzę przeznaczono 1/2 małej pieczarki. Jeszcze niedawno w każdej pizzy było naprawdę dużo sporych, przyjemnie chrupiących w ustach, smacznych grzybków. Ze względu na sentyment, do dawnej kuchni Romy, kupimy pewnie jeszcze raz tą pizzę, ale jeśli sytuacja się powtórzy, będzie on ostatni. Czy naprawdę zamiast oszczędzać na pieczarkach, nie byłoby lepiej robić pizzę jak dawniej, a podnieść cenę o złotówkę, dwa złote? Czy nie szkoda Wam klientów? Gdzie te czasy gdy w pizzy były połówki i ćwiartki pieczarek, nadające jej niepowtarzalność i wyśmienity smak. Czekamy na chrupiące pieczarki.
Nas to samo spotkało ostatnio. Czyżby Roma schodziła na psy? Szkoda.
Dodam kupná surówke, na pewno nie była ta co kiedys. Jezeli lecicie na jakosci w dół to ceny tez w dół poprosze.
Byliśmy niedawno z córką w Romie. Niestety jest tak jak napisał gość z 2018-09-28, 14:12. Pod serem są trociny z pieczarek, nie jak kiedyś, całe, chrupiące kawałki. Szkoda. My już dziękujemy Romie, za dawne dobre wypieki. Więcej nie skorzystamy.
Potwierdzam co napisał Janusz. Szkoda bo Pizzeria powoli straci klientów. Póki co jedzie na dawnej opinii. Ale jak długo jej sie to uda? My też jej dziękujemy. Szkoda.