Czy PKS skasował już po cichutku kurs do Krakowa w niedzielę o 16:30?? Na ich stronie już go nie ma...
PKS Ostrowiec to jak reanimacja trupa.
A co może zrobić taki ostrowiecki PKS, jako jednostka budżetowa zarządzana prze PIS?
Zasadniczo to ja poproszę obecnie dyżurującego pisiorskiego funkcjonariusza o wytłumaczenie mifenomenu tutejszego PKS. Przecież Vateusz oficialnie stwierdził, że tyle to niby naoddawali z Jarkiem nowych linii kolejowych i autobusowych. Moja rodzicielka ogląda tvpis i wierzy w to, co powiedziano. Ja wierzę mojej Mamie :)
PKP czysto,komfortowo i bezpiecznie w Krakowie.
Tak,a może jeszcze przez Pekin?
Niech dyrektor wsiądzie za kółko za 14 zł na godzinę.
To jest relikt poprzedniej epoki.
12:40
A w obecnej epoce do Lublina można dostać po godzinie 13, a wracać trzeba około godz. 15.
I to jest dobrze i genialnie?
Z tego co wiem to według nowych przepisów za połączenia autobusowe odpowiada nie nie PKS czytaj przewoźnik tylko samorząd. Jeśli jest potrzeba to może nasze władze uruchomią dodatkowe autobusy
Mozesz jechac z Radomia
Co za bzdura. Gdyby nie podnosili cen, to pasażerowie by jeździli. Trasa Ostrowiec - Kielce. PKS - 15 zł, Mel-Man -12 zł, a PKP 9,50zł (tak - wiem, że dostają od Wojewody dopłatę do biletu). Reasumując: pomijając kwestię mniejszego ruchu z powodu ściemdemii mamy do wyboru a)dużego klekota za 15 złotych b)ciasnego i równie rozklekotanego busa za 12 złotych c) Elfa albo rozklekotane EN57 za 9,50.
11:06 za to ty masz syf ortograficzny
Raczej zabytki kupowali