Witam forumowicze . Gdzie w ostrowcu kupie ładne i nowoczesne płytki do łazienki . Markety odpadają .
na Długiej są chyba 2 sklepy o jednym wiem na pewno,że jest
Także na Wspólnej. Kupowałam u nich 3 lata temu, tylko problem jest taki, że mój glazurkarz wziął większy zapas i po remoncie nie chcieli przyjąć zwrotu argumentując to tym, że były sprowadzone pod moje zamówienie. Byłam tak wykończona remontem, że odpuściłam kłótnię
Bylem wczoraj tutaj koło pawlika taki odnowiony budynek.
Na targowicy...ale tylko w poniedziałek
tylko nie na wspólnej.ja kupilem tam płytki,czekałaem 3 tygodnie na zamówione a oni dali mi inne.masakra,polecam castorame kazda płytke, która kupisz w nadmiarze mozna oddac, a sklep na wspólnej kazdemu odradzam, płytki sa, a jak chcesz kupic to beda i czekaj i wydzwaniaj bo nikt do ciebie nie zadzwoni, Nerwy poszarpane tylko!
Tylko nie na Wspólnej. Dokładnie tak. Cała prawda nie szanują klienta i tyle. NIE POLECAM! Miałem gorsze doświadczenia niż gość z 16:33.
A ja kupowalam plytki na dlugiej w ceramice budowlanej. Fajna obsluga .
A czemu markety odpadają? Wolisz za te same płytki zapłacić 2 razy tyle w prywatnych sklepach? Niektórzy to tak po pańsku chcą zabłysnąć...
W Domi bardzo duży wybór mają a jak chcesz to ci robią projekt
Nie polecam na długiej za cmentarzem,ten facet sprzedaje płytki drogo,szkoda że dowiedziałam się o tym po zakupie,no ale tak mi zamotał w głowie że kupiłam całą łazienkę i salon,teraz wiem że przepłaciłam 20%, a i ten klej niby najlepszy z firmy alpol za ponad 50zł za worek,jak zobaczył fachowiec to mnie wyśmiał, uważajcie na tego sprzedawcę!!!
ale dlaczego musza być w Ostrowcu? Wiele sklepów internetowym dowiezie Ci pod drzwi, a nawet jeszcze można zamówić próbkę kafelek. Tak jest np. w https://modnydom24.pl - wiem bo sam u nich teraz zamawiałem w czasie lockdownu.
W Gabi chyba jest największa kolekcja. Nie narzucają się w zakupie, ale jeśi chcesz to podpowiedzą. Wybrałem, zamówiłem, owszem czekałem tydzień, ale i dowieźli. Znalazłem takie same płytki taniej, ale z przywozem to juz prawie nie było różnicy. Oczywiście mówie o firmowo, dobrej jakosciowo płytce.