12:02. Ja za każdym razem czytając twój wpis, puszczam wielobarwnego pawia, tak cuchnie.
11:36. Tak jak rozliczyło się Staszka Gawłowskiego, Romusia Qnia, Tomka Grodzkiego.
A ja tym całym pisowskim bagnem moralnym ludzi upadłych.
W PISie właśnie rozpoczęła się walka o schedę po Kaczyńskim. Ciekawe która frakcja zwycięży. Rozpoczęło się wypuszczanie haków.
Ha ha sami wybiją się co do nogi i potem wystarczy tylko pozamiatać. Kto by pomyślał, tak się pięknie gibali trzymając za rączki na obchodach u ojca Prometeusza i jacy byli uduchowieni. Święta prawda -"MODLĄ SIĘ POD FIGURĄ, A DIABŁA MAJĄ ZA SKÓRĄ". Od takich degeneratów zawsze na bezpieczną odległość - 3 ch.....e w bok:)
COSIK MI SIĘ ZDAJE, COSIK WIDZI MI SIĘ, ŻE JUŻ PO PISIE. Buuuuuuuuuuuuhahahaha
Masz rację, znam jednego, który żeby wygrać wybory wziął ślub kościelny, w domu ma ołtarzyk a jego mamusia robiła znak krzyża jak kroiła chleb.
Czy mówisz o tym samym, który średnio raz w tygodniu, jak Bóg przykazał, robi żonie omłot i dzieci rozstawia po kątach?
Pis w defensywie. Nawet w rządzie widzą skalę chaosu, więc zaczęło się poszukiwanie rozwiązań, które mają chronić przed… niepożądanymi skutkami rządowego programu - Polski Ład. Zawalili na całej linii, czego skutkiem jest:
- wysoka inflacja
- wysokie raty kredytów
- wyższe podatki dla przedsiębiorców
- podwyżki cen energii
- podwyżki cen żywności i usług
- rekordy zgonów na covid
- obniżenie pensji niektórym pracownikom i emerytom
- chaos komunikacyjny - dotyczący programu Polski Ład
- klincz z KE i brak środków unijnych
Żaden rząd W OKRESIE POWOJENNYM NIE SPOWODOWAŁ TAKIEGO CHAŁOSU, ODWRÓCENIA SIĘ LUDZI OD KOŚCIOŁA I SKŁÓCENIA SPOŁECZEŃSTWA
za duzo TVP INFO się na ogladałes sekciarzu
09:31 niby takie obniżki podatków, a jednak nadal drożej niż za Tuska, a skok pensji nieadekwatny do inflacji. Kij z takim rządem. Jeszcze trzeba dodać, ze udupil farmy wiatrowe przez co moglibyśmy mieć tańszy prąd. Ewidentnie PiS gra na ruinę Polski. Pytanie tylko kto z zagranicy sponsoruje ten rząd
a wy protestujecie bo wam TVN chcieli zamknąć lub urządzaliście marsze wściekłych macic a nikt nie protestował przeciwko podwyżkom widocznie nie jest tak źle jak tu co niektórzy czarnowidzom ,ludziom wystarczą same IGRZYSKA i tv .
12:32. Słychać jeszcze w oddali agonalny skowyt i bezsilne ujadanie pisich kundli. Pochylmy się nad ich odejściem do wieczności.
WEŹTA TEGO PEOWSKIEGO CIOŁKA Z 12:37 BO NIE ZDZIERŻĘ DŁUŻEJ JEGO BEŁKOTU I OPLUJĘ GNOJA.
Nie prawda, to lewackie kłamstwa rozsiewane przez płatnych trolli opozycji, opłaconych przez rządy Niemiec, Francji, Izraela, Unii i administrację Bidena oraz Sorosa. Wystarczy się rozejrzeć i widać jak na dłoni że Polska radzi sobie wyśmienicie na tle innych państw. PO było finansowane przez Niemcy, Konfederacja przez Rosję, Lewica przez UE, a PSL przez niemoralnnych polityków. Tylko PIS jest w pełni niezależny. Nie czytajcie tego co piszą płatne trolle!
WEŹTA TEGO PISIEGO CIOŁKA Z 12:39. BO NIE ZDZIERŻĘ DŁUŻEJ JEGO BEŁKOTU I OPLUJĘ GNOJA.