15:40; 12:46 - właśnie tak ślepy i głupi potrafi wysławiać się tylko elektorat PIS. Trudno jest zauważyć co dzieje się w naszym kraju? Nawet działacze i posłowie PIS już to odczuwają i obawiają się decyzji (ni to z kosmosu, ni z komuny czy głębokiego PRL-u) małego człowieczka nie przystosowanego do normalnej pracy, normalnego funkcjonowania wśród ludzi, życia w rodzinie, a Wy ujadacze jeszcze macie czelność bronić takich decyzji i chwalić ten rząd!
12:39 - co mieni się Polskim Patriotom - żal mi takich ludzi, co muszą pisać i myśleć co innego niż to co jest w rzeczywistości. Może lepiej dla Ciebie będzie nie wypowiadać się?
12:25, to przypomnij sobie słowa Tuska z 2011r, jaki wpływ ma rząd na rosnące ceny, mam też nadzieję, że wiesz, komu podziękować za droższy prąd.
Jak może sobie przypomnieć, jak za rządów Tuska mamusia mu pampersy zmieniała.
Oby tak było, bo Pisie same się pogubiły.
Teraz nadejsza wiekopomna chwila i wasz piskomuszy sztandar wyprowadzą. Taki chichot historii. Fajnie, nie?
Jeśli mnie pamięć nie myli, to wyprowadzali koalicjanta z list wyborczych PO... będzie powtórka z rozrywki?:))))
Już się nie mogę doczekać pochówku. Szampan się chłodzi od dawna, a stypa po pisie potrwa w narodzenie pewnie miesiącami.
Komunikat z ostatniej chwili. Prezydent Duda chory na koronawirusa pomimo dwukrotnej dawki szczepionki. Po co było balować na Sylwestrze TVPiS?
Szczepionki nie chronia przed zakazeniem. Zrobic tez testy Lichockiej
Jak to szczepionka nie chroni przed zakażeniem ?
Szczepionka chroni przed zakażeniem.
Nie wierzycie ekspertom, foliarze ?
Przecież nie kto inny, jak prof Horban stwierdził niedawno, że ""zaszczepieni na covid-19 nie będą zarażali, bo nie będą zakażeni".
Profesor nie mógł się przecież aż tak mylić ...
Podobno w grudniu przyjął trzecią.