Czyżby chciał coś jeszcze sprzedać, co nie udało mu się poprzednim razem?
A to Kaczyński ma jakieś wieże? Myślałem, że może lasy państwowe chciał teraz opendzlowac, których kiedyś mu się nie udało, bo pozostała część, prawie się kanalii udało.
Znowu Oskar, znowu Stasi, ale to już było
22:10, jest coś o żelaznym Ibrahimie, który przez 6 dni pływa w lodowatej wodzie, bez picia i jedzenia, a telefon ładuje własną energią?
Ładnie to tak wykorzystywać przewagę nad rozmówcą? Jak niezgodność poglądów, to sru do przechowalni? Tak wygląda demokracja na tym forum? Pomijając fakt, że bardzo to nieeleganckie.
Najgorsze jest to, że Nowy Ład uderza w tzw.klas średnią, która winna być motorem każdej gosodariy
Obawiam się gościu chwalący bezkrytycznie Tuska , że tkwisz w dużym błędzie.PO z premierem Tuskiem pokazała na co ich było stać.Dupa blada i 6 zł za godzinę
Twoje obawy w zupełności mnie nie interesują, podobnie jak twoja wredna, pisowska propaganda przeciwko Tuskowi.
Nie porównuj tamtych czasów do dzisiejszych. Manipulujesz 20.20
Nauczyciele policja wojsko już dostali mniejsze pensje zaraz górnicy dostaną obniżki
20:45. Błąd w zaliczce na podatek. Oddadzą im. Oczywiście w mądrych telewizjach cisza w tym temacie.
Mnie denerwuje to, że taka gnida jak zdrajca Polski donek ma jeszcze czelność wypowiadać się publicznie w mediach społecznościowych. Ma tupet kanalia.
Mnie denerwuje powolny powrót do lat 90 rękami polskojęzycznego rządu
19:43. A ty jak wyszedłeś na FATALNYM ZAUROCZENIU Kaczyńskim? Ręka już w nocniku czy nadal liczysz na cud?