Nie rozumiem, masz znakomite wykształcenie, dobrze zarabiasz i narzekasz,
Też tak mam, bk problem jwst taki, że gdyby nue PiS to btm zarabial więcej, a juz na pewno więcej by mi zostawało. Złodzieje z pisu
Zostań celebryta, za fotkę na instagramie weźmiesz 20 tys, albo trzeba było w piłkę grać
Historia to dobry kierunek studiów. Tusk skończył ten kierunek i zarabiał 100000 tys. miesięcznie
10:53. Popatrz, mnie nawet do głowy nie przyjdzie, aby oglądać TVP, a ty jesteś na bieżąco ze znienawidzoną TVN24 i jak skrupulatnie potrafisz wyłowić każde przejęzyczenie. Co za talent? Olejnik ma chociaż dobrą dykcję, to można zrozumieć, co mówi. Ucz się od innych, jak się powinno wysławiać, już najwyższa pora, bo obciach i wstyd.
11:15, a skąd ci przyszło do głowy, że jestem masochistą, oglądającym TVN?:))) Cały internet ma z tego bekę, misiu kolorowy. Przywilej oglądania tej stacji, pozostawię"yntelygentom", którym ta stacja serwuje newsy, jak ten o żelaznym Ibrahimie, który przez 6 dni pływa w lodowatej wodzie, bez picia, jedzenia, a telefon ładuje własną energią:))) Takich telewidzów sobie wychowali, takie informacje im sprzedają:)))
Przecież nie ma możliwości przekonać osoby, która ma korzyści z rządzenia przez tą partię do tego, żeby stwierdziła, że jest drogo i drożej tylko będzie.
Kurs dolara spada: 4.04, karkówka poniżej dychy.
W sprawie
c.d.
W sprawie cen i dostępności źródeł energii zażalenia składać należy do pana Tuska.
haha i znowu wina Tuska jesteście zajebiści idżcie dalej tą drogą
Alternatywy Brak
PiS 38
PO 24
Hołownia 13
Itd.
Jak ułożyć spójną większość?