7:47
Śmieszy mnie jak taki dyrektor wypowiada się do kamery i nie potrafi nic z głowy powiedzieć - tylko ciągle spogląda w dół na kartkę. Ot, stanowisko godne dla jego "roboty". Kto tu jest nieudacznikiem???
Stołki za układy. Ale na nie też znajdzie się rada. Poczekamy.
7:47
Jeden za godzinę roboty ma płacone w tysiącach a inny w złotówkach. Co ty pierniczysz:)
Z tego, co mi wiadomo to w Polsce obowiązuje jedna waluta. Czy ten pierwszy ma płacone w groszach? Co ty pierniczysz:)
Skoro nie rozumiesz mojej aluzji to weź się za robotę a nie w godzinach pracy na forum siedzisz. Utrzymujemy cię przecież a ty na posty odpisujesz zamiast pracować za te tysiące na godzinę.
Skoro uważacie, że mnie utrzymujecie, co oczywiście nie jest prawdą, to co o tej godzinie robicie na Forum?
Chłopie zawsze tak było i będzie. Możesz mieć tylko żal do siebie, że masz płacone w złotówkach. Zmień to jeśli potrafisz by płacono Ci w tysiącach! Jeśli wiesz to nawet najniższa krajowa to są tysiące...(taki żarcik).
_;)
Tysiące na godzinę. Czytaj ze zrozumieniem, skoro siedzisz w godzinach pracy na forum zamiast pracować.
Może lepiej jak siedzi na forum - mniejsze zło;)
Taki yntelugent, to może też tak rozporządzenia czytać ze zrozumieniem.
Aby od innych wymagać czytania ze zrozumieniem, trzeba wpierw pisać mądrze i sensownie, jednym zdaniem zgodnie z zasadami języka polskiego.
Wszystkiemu tan PIS winny.
Gdyby nie on, to "żyło by się wam" lepiej.