Brawo! https://wpolityce.pl/polityka/490116-sa-pieniadze-na-onkologie-i-na-tvp-opozycja-w-szachu?fbclid=IwAR3rPX_SoJMgz5UeMa4ZbTCEx1xA5tMF9yhDDuEpS0yhk9xftZfbFxQ34DQ
Nie miał wyboru bo to nie jest człowiek z kręgosłupem - jest prowadzony przez starego człowieka na krótkim pasku jak ratlerek
Moja ocena tego jest taka.Bardzo dobrze że podpisał.Z przeznaczeniem tych pieniędzy na onkologię to był wybieg łopozycji.Byłby miękką fają gdyby uległ ujadaniom kilku kundli.Proszę sobie poczytać ile pieniędzy jest teraz przeznaczane na służbę zdrowia a ile było wcześniej.Jestem za zniesieniem abonamentu a finansowanie TVP powinno być z budżetu państwa.
Panie kgb abonament może być za uczciwą telewizję, bez gaż dla pseudogwiazd z poczuciem misji a nie propagandy na poziomie tych wstawek które wstawiasz.
Jeszcze nie spotkałem się by pisowiec coś od siebie dał, jemu się zawsze należy, nawet jak leży.
No dobra.Tadla,Lis za darmo szczekali? jak popatrzymy ile za ich czasów wynosiła najniższa krajowa to nóż się w kieszeni otwiera.Też po cztery dychy zarabiali.Tyle że propaganda była po lewej stronie.Dziwnie nikt nie protestował,że Kraśko cztery dychy przytulał.Bo chwalił lewactwo.Były też protesty przeciw umieszczeniu Telewizji Trwam na multipleksie.A przecież"nie pasuje nie oglądam.A tak parafrazując;co dało nam POKO?
Opowiadasz bzdury, że nikt nie protestował. Co do lewej propagandy to jest domena PIS i tego się nie da obronić, ta partia ma tyle wspólnego z prawica, że się sama tak określa. Taki pseudonarodowy socjalizm służący napchaniu partyjnych kieszenie pod pozorem troski o Polskę.
Podpisana przez prezydenta Andrzeja Dudę nowelizacja ustawy o radiofonii i telewizji oraz ustawy o opłatach abonamentowych nie mówi jedynie o przekazaniu w tym roku 2 mld zł rekompensaty dla mediów publicznych. W treści ustawy zapisano, że co roku w latach 2020-2024 publiczni nadawcy mogą zakładać, że ich wpływy nie będą niższe. A to może oznaczać, że do 2024 r. TVP i Polskie Radio otrzymają łącznie co najmniej 10 mld zł.
Niezły mają gest s......