Zastanawiam się jak to wygląda w różnych spółdzielniach.
Z tego co wiem opłaty wzrosły wszędzie, ale podobno między spółdzielniami są duże różnice w skali podwyżek.
Czy to prawda, że Krzemionki jeszcze nie podniosły czynszu?
Kolejna gownoburza. Byle tylko straszyć ludzi i budować atmosferę strachu i niepewności. Program opozycji.
10:25
Wątek dotyczy podwyżki czynszu w różnych spółdzielniach.
I to jest bardzo ważny temat dla mieszkańców, dla ludzi płacących rachunki.
Jeśli płacisz rachunki, to wiesz A jeśli nie, to porozmawiaj z kimś dorosłym, kto płaci.
Pułanki Wspólnota mieszkaniowa od stycznia łącznie 170zł. Pierwsza 90zł (od stycznia) a od lipca kolejne 80zł. Mieszkanie 48m2
No nie wiem,bo też mam takie mieszkanie na ul. Radwana i na co wzrosło o 220 zł a na podgrzaniu ciepłej wody ponad 90 zł.
OSM, ul. Sienkiewicza, mieszkanie 51m2 podwyżka 140 złotych od lipca, od początku roku podwyżki czynszu przekroczyły już 200 złotych. Bardzo dużo.
Widocznie dla 10:25 to nic
Bo może za niego płaca ale dla innych kogo to dotyczy to bardzo ważna sprawa
I pewnie to nie ostatnia
Uzupełnienie wpisu z 11:51
Hutnik: Syczeń podwyżka ok. 60 zł, a od lipca 200 zł czyli razem 260zł. (68m2)
Hutnik - 120 zł - mieszkanie 50 m
Jest okazja łupić ile się da!.
A Pan im rzekł „Opamiętajcie się w w wyborach i przekonaniach swoich, albowiem trawę żreć i łatanych gumofilcach chodzić będziecie.”
Jest okazja łupić ile się da!.
A Pan im rzekł „Opamiętajcie się w w wyborach i przekonaniach swoich, albowiem trawę żreć i łatanych gumofilcach chodzić będziecie.”
Czy spółdzielnie na przymus zakładają ciepłomierze czy jest to uzgadniane z mieszkańcami Bo dużo mieszkańców nie chce zakładać