Niby dlaczego chcesz oddzielać wiarę od życia 09:53 ? Ktoś Cię strasznie okłamał i dał zły wzorzec. Wiara to nie jest coś, co można zamknąć w murach kościoła czy domu. Ona ma być widoczna w każdym momencie naszego życia, w sferze publicznej czy politycznej również. Ludzie piszą tutaj mnóstwo innych bzdur i jakoś to mi nie przeszkadza, po prostu tego nie czytam. Żyj i pozwól żyć innym, a przede wszystkim nie oceniaj innych bo nie masz do tego ani prawa, tym bardziej, że wprowadzasz innych w błąd.
On nie ma prawa do oceniania innych, się ty już tak ? Właśnie o takich jak ty pisał gość z 09:53...
Ja w przeciwieństwie do niego nikogo nie oceniam gościu 13:37. To on czepia się Felice123, Ciemniaka13 i każdego, kto ich wspiera.
Fałszywa twa troska o spadek/wzrost wiary.
Wiara spada w narodzie, bo "letni" zbyt długo narzucali swoją nutę. Trzeba być albo gorącym...jesteśmy tu więc ( ja Ciemniak i parę innych jeszcze osób), albo zimnym (jesteś ty, choć próbujesz udawać fałszywie troskę o wiarę).
Zajmij się lepiej już tym karpiem- jak ktoś tu doradzał. Więcej pożytku z tego będzie. :))
To nasza wina ,to my powinnismy sie wstydzic!
Bo to my wybralismy taka wladze!
To już nie jestem drugim sortem, zdradziecką mordą, kanalią i mordercą?
Ja tez nie wybieralam!
Wybierali ci co nie maja nic do powiedzenia
sensownego! Wola sluchac innych bo Sami
Nie umieja mysle!
Władza jest bardzo dobra, nie ma się czego wstydzić gościu 13:33. Wstydzić trzeba się za opozycję. To oni jątrzą i dzielą ludzi. Nic im nie pasuje, kompletnie nic.
Ja sie wstydze,ale przede wszystkim ludzi ,ktorzy taki rzad wybrali! To ludzie sa winni!
Wstydze sie prezydenta,premiera,Baniasi I ich
wszystkich sie wstydze!
Jeszcze bedzie normalnie!
Wierzymy,ze to dlugo nie potrwa!
19.28
Masz rację, wymienimy grodzkiego i tego drugiego z zarzutami prokuratora, wtedy wróci wszystko do normalności.
Co najmniej do końca kadencji potrwa czyli cztery lata a dalej zobaczymy. Jeśli opozycja będzie dalej taka marna to i dłużej.
19.27
Ja się nie wstydzę, ja się brzydzę o tym co piszą o marszałka Senatu.
Ja gościu 19:25 wstydziłem się przez 25 lat, ze po okresie walki z komunizmem część solidarnościowa ułożyła się z komuną za określony podział przywilejów ekonomicznych i politycznych a 90% narodu puścili w skarpetkach, pomimo że dochód narodowy przez dziesięciolecia wypracował ten Naród. To była Zdrada!
20:08 wtedy byłem zbyt młody żeby coś zadziałać, właściwie gdyby ktoś mój rocznik podciągnął pod wczesne solidarnościowe walki to w ogóle mnie nie było! ale wstyd to jest że młodsze pokolenie wam mówi że to wszystko było zaplanowane i na zamówienie.